Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Πολύχρωμη πανδαισία!


Πρώτη ημέρα Colour Day και το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι γέμισε χρώμα! Χρωματιστά πρόσωπα, χρωματιστές διαθέσεις, χρωματιστές συνθέσεις, σχέδια στα μαλλιά, στο δέρμα, στα ρούχα... Xρώμα στην διασκέδαση, χρώμα παντού!


Πληθος κόσμου, από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να συρρέουν, σε αυτή την καταπληκτική αλάνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Παιδιά, νέοι κάθε γενιάς, γονείς με τα μικρότερα σκαθάρια τους ώμους και στις πλάτες και στα χέρια τα σακούλια για τις απαραίτητες ρίψεις, συνέθεταν το σκηνικό του Σαββάτου, το απόγευμα, στα Β. Προάστεια, με δυνατούς και εξαιρετικούς dj's στα decks των εγκαταστάσεων, να δίνουν το ρυθμό και να ξεσηκώνουν την αρένα.
                      

Το Northpages, είμασταν εκεί! Going Through και Ελένη Φουρέιρα, μάγεψαν κυριολεκτικά το κοινό και τους fun τους! Χορός και τραγούδι, τραγούδι και χορός εναλλάξ! Με ποπ μουσικές αποχρώσεις, hip hop, μια μυρωδιά από ραπ, μερικά ψήγματα Ανατολής, μπερδεμένα με μουσικό πολιτισμό βόρειας Ευρώπης, η 1η ημέρα στο Colour Day Festival, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, μέσα σε ένα κλίμα άψογης διοργάνωσης! 
                                                               

Ο παλμός της εκδήλωσης μοναδικός και ο κόσμος των χρωμάτων, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μας χάρισε σήμερα, πραγματικές στιγμές φεστιβάλ. Μας συνεπήρε η διάθεση, το χαμόγελο, το νεανικό κύμα του Colour! Με σύμμαχο τον αέρα, να σκορπίζει κάθε απόχρωση, σε κάθε γωνιά της συναυλίας.


Στο Portfolio του Northpages, στο facebook, έχουμε συλλέξει τα πρόσωπα του Colour και τις απίθανες εικόνες που μας χάρισαν, συναναστρεφόμενοι μαζί τους!

Απολαύστε τις!
Νorth Portfolio Color Day:
https://www.facebook.com/pg/Northpages/photos/?

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

O νέος μουσικός θεσμός!


Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στην Αγία Άννα της Εύβοιας! Απολαύστε τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και το Ministry of Sound,το πιο διάσημο dance club στον κόσμο!


Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος, θα έχει την υπογραφή του Beach Party Festival: Ένα φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019. Πέντε ημέρες ξέφρενου γλεντιού με μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Συνδυάστε συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με βουτιές στα παραδεισένια νερά της Αγίας Άννας, χορό και παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες!

Το Beach Party Festival θα γίνει ο απόλυτος προορισμός σας αυτό το καλοκαίρι, καθώς για πρώτη φορά παρέχονται διάφοροι τρόποι διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία.                                                                        

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης, το Ministry of Sound έρχεται με κορυφαίους DJs όπως τους Philip George, LOVRA, Xenia Ghali, Dale Castell, Melé, στα decks του Beach Party Festival. Χορέψτε με τη μουσική των DJs όλη νύχτα και δείτε τον ήλιο να ανατέλλει αργά από το Αιγαίο.

Το Beach Party Festival είναι ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρίας live entertainment στην Ελλάδα – διοργανώτρια μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς- και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας και αναμένεται να γίνει ο ετήσιος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – LINE UP
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 

Saint stage
NIGHTSTALKER & ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
Beach stage
ΒΑΖΟΟΚΑ & HOLY MONITOR
Pool stage
LIGHT
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
Saint stage
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
Beach Stage
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ & ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΠΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
Pool stage
DJ PITSI
Ministry of Sound Stage
PHILIP GEORGE & LOVRA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
Saint stage
ΠΥΞ ΛΑΞ & ΜΕΛΙSSES
Beach stage
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ & ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
Pool stage
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ & YPO & MADCLIP
Ministry of Sound Stage
XENIA GHALI & DALE CASTEL
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
Saint stage
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ & ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
Beach stage
ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ & ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
Pool stage
SNIK
VIP Pool Stage
THE VINYLISTICS
Ministry of Sound Stage
MELE & BLAISE
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
Saint stage
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ & ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Beach stage
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ & ANGELIKA DUSK & D3LTA
Pool stage
GOIN' THROUGH | NEBMA | TNS | SPARKY T
VIP Pool Stage
ALEXANDROS CHRISTOPOULO

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Όταν το απλό αποκτά νόημα!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Το όνομά του είναι Σωτήρης, γεννήθηκε την πρωτομαγιά του 1989 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητές τους Τάσο Χρηστάκη και Μάριο Σπηλιόπουλο. 
                                               

Ζει και εργάζεται ως καλλιτέχνης και freelancer και δηλώνει ότι αγαπά τους ανθρώπους και την τέχνη του. Κι ενώ δεν οριοθετεί χρονικά το πως ξεκίνησε, πάντα δημιουργούσε απλά, με διασκεδαστικό τρόπο, επιχειρώντας να αποτυπώσει με την ισχύ που αρμόζει, την εντύπωση που αφήνει η ματιά που αναζητά, που ψάχνει, που δεν σταματά. 


Αντέγραφε comics, κάρτες pokemon, τον super mario, ταμπέλες ή οτιδήποτε του φαινόταν εντυπωσιακό. Κατάλαβε ότι τον ενδιαφέρει να γίνει καλύτερος σε αυτό, όταν ως έφηβος άρχισε να ασχολείται με το graffiti. Και ο χρόνος έρχεται και φεύγει και σήμερα πια, ο Σωτήρης Φωκέας είναι ''καλλιτεχνάρα'' χωρίς να έχει αποβάλει τον νεανικό εκείνο ενθουσιασμό που τον διέκρινε, στις πρώτες του, δημιουργικές ανησυχίες!

                                                                             
     
Το τελευταίο του εικαστικό εγχείρημα, το "Home is where my Makers are", αποπνέει μία "εσάνς" από την πολύχρωμη και γοητευτικά, εκφραστική ψυχή του Σωτήρη Φωκέα. Στο ''Χώρο Τέχνης Ισόγειο'' στην Κηφισιά, έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα έργα του, που εκτίθενται στο κοινό που αναζητά την αλήθεια και την ουσία σε κάθε θέμα Αν και πάλι δεν προλάβετε, την Πέμπτη 11 Ιουλίου με το ''Redefinitio Party'' η έκθεση συνεχίζεται με διαφορετικό "συλλογισμό" και τα έργα του Σωτήρη Φωκέα θα ''κρατούν'' εικαστικά ζωντανό το ισόγειο της Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. 

                                                                                 
Την επιμέλεια του "Home is Where my Makers Are", έχει η εικαστικός-επιμελήτρια Τζίνα Δελλασούδα.

Χώρος Τέχνης Ισόγειο
Αγίου Δημητρίου 14, Κηφισιά / 6973388620
Έκθεση Ζωγραφικής Σωτήρη Φωκέα
''Home is Where my Markers Are''

Περισσότερες Φωτογραφίες
στο North Portfolio: Σωτήρης Φωκέας 
https://www.facebook.com/Northpages/?modal=admin_todo_tour

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Colour Day festival!


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο χρωματιστό Φέστιβαλ, είναι εμπνευσμένο από το θαυμαστό κόσμο του τσίρκου. Το τελευταίο Σ/Κ του Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι διαθέσεις μας απογειώνονται και το Καλοκαίρι, κάνει την είσοδό του δυναμικότερα από ποτέ!  

Περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες από την εγχώρια και τη διεθνή μουσική σκηνή, dj's και διάφορες μπάντες, ανεβαίνουν σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, μεγαλειώδης, μουσική σκηνή, για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show, διεθνών προδιαγραφών.
Μουσική και άφθονο χρώμα, εντυπωσιακά acts γεμάτα μαγεία και μυστήριο, αλλά και ο super fan χρωματιστός αφρός, συνθέτουν το σκηνικό του Colour Festival στο ΟΑΚΑ.   


Live Acts
Ελένη Φουρέιρα feat Kaan, Era Istrefi, Sin Boy, Mikolas Josef, Kazka, Saske, Solmesiter ft WNC, Otherview feat Josephine, The Players, Claydee, Prince Karma, Slogan, Mente Fuerte, Goin’ Through feat The Family, Havana,The Mode, Steve #Onemanshow, Bobito feat Lila Trianti, Showtime Party

DJs
Michael Tsaousopoulos, Consoul Trainin, Ace2Ace, Bang La Decks, Xenia Ghali,

Dino MFU feat Andrea Kasta, George Siras, Antonis Dimitriadis, Mossel, Mark Angelo, Chris Child, Steve Kis, John Toubanos, Herc Deeman, Dim Chord, Nikko Sunset, Sergio T, DeLaCruz, Michaelo Mike, Roni Iron, Dj Mak, Dj Syna.
                                                             

Με σκηνικό που θυμίζει τσίρκο και είναι διακοσμημένο με μια τεράστια ρόδα Λούνα Παρκ, το Colour Day Festival, θα μας καθηλώσει, αλλά και θα μας διασκεδάσει, σε ένα μοναδικό υπερθέαμα. 

Στην κεντρική σκηνή, στο ρόλο του παρουσιαστή, ένας άνθρωπος που ξέρει να δίνει τον παλμό και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας με πρωτότυπα acts, ο Σάββας Πουμπουρας.

Ακόμη, ο ανεπανάληπτος showman, Φάνης Λαμπρόπουλος, θα βρίσκεται στη σκηνή, αλληλεπιδρώντας με το κοινό, με αστείρευτη ενέργεια έμπνευσης και χιούμορ!

To North Pages, έχει εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του, 5 προσκλήσεις-εισητήρια για το Colour Day Festival. Μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, (@Northpages), 5 τυχεροί followers, θα κερδίσουν μέσο κλήρωσης, ελεύθερη είσοδο το διήμερο του Φεστιβάλ !
Το "Freedom to Enjoy", η νέα διαδραστική επικοινωνία του North Pages, με τους αναγνώστες του, ξεκινά, κάνει τα εγκαίνιά της, σήμερα, αρχής γενομένης από το Colour Day Festival 2019! Πέντε διπλές προσκλήσεις λοιπόν, περιμένουν όλους εσάς, για το πιο χρωματιστό event της χρονιάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κερδίσετε 
και καλή σας διασκέδαση!!!

Εδώ γράφετε το όνομά σας:
https://www.facebook.com/Northpages/photos/a.574497522958576/609922619416066/?type=3&theater

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Στα θερινά τα σινεμά!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Υπάρχουν αυτές οι σπάνιες στιγμές που αγγίζουν κάτι γλυκύτερο απ’ όσα έχουμε ανακαλύψει μες την ημέρα. Όταν η έκφρασή μας γίνεται αβίαστη και γεμάτη χάρη, όπως τις στιγμές όταν "αγγίζουμε" τη φιλία ή τον έρωτα. 

Αυτό συμβαίνει όταν μας αφήνουν να ρίξουμε μια φευγαλέα ματιά σ’ αυτό που θα μπορούσαμε να είμαστε, στον καλύτερο εαυτό μας, σ' αυτόν τον απρόσβλητο κόσμo, όπου δίνεις ό,τι έχεις στους άλλους, αλλά δεν χάνεις τίποτα απ’ τον εαυτό σου. Βάζεις στον ώμο ένα λεπτό ''φουτεράκι'' και η γυναίκά σου, η σύντροφός σου, μία ''πικέ" ζακέτα... Κάθεστε αναπαυτικά στις πάνινες καρέκλες και κάτω από τον έναστρο ουρανό, παρακολουθείται την ταινία. Θερινός κινηματογράφος! Υπάρχουν αυτές οι σπάνιες στιγμές που αγγίζουν κάτι γλυκύτερο απ’ όσα έχουμε ανακαλύψει μες την ημέρα!

Στα βόρεια στον άξονα Ψυχικού-Φιλοθέης-Κηφισιάς ''συναντάμε'' τρεις σημαντικούς κινηματογραφικούς σταθμούς  που ξεχωρίζουν και κατέχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές των σινεφίλ:
                                                                       

Ψυχικό Classique

Νέο Ψυχικό, Παρίτση 2

Ο θερινός κινηματογράφος του Ψυχικού, όπου μπορείς να απολαύσεις την ταινία και παράλληλα να δειπνήσεις, ή να πιεις το ποτό σου prive με το περιβάλλοντα δροσερό καταπράσινο κήπο του να σε ''δροσίζει''!


Φιλοθέη
Φιλοθέη, Πλατεία Δροσοπούλου

Θερινό σινεμά που ξεχωρίζει για την υπέροχη βλάστησή του και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το κέντρο που προσφέρει την αίσθηση να δεις μια ταινία σαν να είσαι στη κυριολεξία μέσα σε καταπράσινο ''δάσος''! .

Μπομπονιέρα
Κηφισιά, Παπαδιαμάντη 12 και Λεβίδου 

Το σημείο αναφοράς των βορείων προαστίων, το θερινό σινεμά ''Μπομπονιέρα'' στο κέντρο του εμπορικού... κέντρου της Κηφισιάς, χαρίζει επί 101(!!!) χρόνια βραδιές κινηματογραφικής πανδαισίας στους φίλους και επισκέπτες της.

47 διατηρητέοι θερινοί κινηματογράφοι.

Το 1997, ο τότε υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ, Κώστας Λαλιώτης, με απόφασή του χαρακτήρισε διατηρητέα τη χρήση 47 θερινών κινηματογράφων που βρίσκονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής:

Αίγλη (Ζάππειο) Box (Εξάρχεια), Θησείο Παλλάς (Παγκράτι), Σινέ Παρί(Πλάκα), Ανεσις (Αμπελόκηποι), Αελλώ (Κυψέλη), Ελληνίς (Αμπελόκηποι), Εκράν (Εξάρχεια), Λίλα (Πατήσια), Μπρόντγουεϊ (Κυψέλη), Ριβιέρα (Εξάρχεια), Ηλέκτρα (Πατήσια), Αθηναία (Κολωνάκι), Αμόρε (Πολύγωνο), Μετροπόλ (Αθήνα), Τριανόν (Κυψέλη), Νανά (Δάφνη), Νέα Παναθήναια (Αθήνα), Μίτσι (Κουκάκι), Athene (Κυψέλη), Διάνα (Κυψέλη), Στέλλα (Κυψέλη), Ράνια (Πατήσια), Μον Ρεπό (Αγ. Νικόλαος Αχαρνών) Δεξαμενή (Κολωνάκι), Λάουρα (Παγκράτι), Μπομπονιέρα (Κηφισιά), Χλόη (Κηφισιά), Φαντάζιο (Πειραιάς), Αμύντας (Υμηττός), Διάνα (Παλ. Φάληρο), Αμαρυλλίς (Αγ. Παρασκευή) Κάρμεν (Αθήνα), Τιτάν (Αιγάλεω), Φλέρυ (Καλλιθέα), Πολένα (Ανω Πατήσια), Ακτή (Βουλιαγμένη), Μελίνα Μερκούρη (Ηλιούπολη), Ψυχικό,  Κατερίνα (Χαϊδάρι), Άστρον (Μάνδρα), Αμίκο (Χαλάνδρι), Μαργαρίτα (Χαλάνδρι), Αθηνά (Χαλάνδρι), Αλεξάνδρα (Χαλάνδρι).

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Γεύσεις Πολιτισμού!


Ολοήμερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα “Taste of Culture”, εργαστήρια τέχνης, εκθέσεις και παράσταση body percussion που θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

 Το Δημαρχείο που βρίσκεται στην οδό Διονύσου και Μυρσίνης, την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα ''γεμίσει'' με εικαστική και μουσική εσάνς. Όλη την ημέρα στην αίθουσα πολιτισμού θα εκτίθενται έργα από το πρώτο streetartproject.gr (Graffiti σε μεγάλες επιφάνειες, έργα trash art και συλλογή φωτογραφιών) workshop από ''Τo ergastiri mas'' που θα έχει μια θέση για την έμπνευση του καθενός από μας. 

Στο αίθριο θα έχει στηθεί μια μεγάλη σκηνή για την πιο πρωτότυπη μουσική παράσταση της πόλης ''Taste of Bodyterranean'' του Simone Mongeli (Μusic without instruments/ Παράσταση κρουστών σώματος). Όλοι οι όσοι παρακολουθήσουν το δρώμενο θα ανέβουν στην σκηνή χορεύοντας salsa rueda

Τα εργαστήρια και η έκθεση θα είναι ανοιχτά για όλους όλη την ημέρα ενώ οι μουσικοθεατρικές και χορευτικές παραστάσεις θα ξεκινούν από τις 19:00.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Τα παιδιά αναζητούν ανταμοιβή!


Η συμμετοχή σε ένα άθλημα πέρα από την ανάπτυξη φυσικών δεξιοτήτων και τη διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης συμβάλει στην ψυχική υγεία και ευεξία. 

Τα παιδιά μέσα από τα αθλήματα, είτε ατομικά είτε ομαδικά, έρχονται σε επαφή με βιώματα και συναισθήματα που τους προσφέρουν μία μοναδική δυνατότητα να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη και ισορροπημένη προσωπικότητα, μέσω μίας ομαλής ψυχολογικής και κοινωνικής ανάπτυξης.


Οι γονείς μπορούν να παροτρύνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε ένα ή περισσότερα αθλήματα προτείνοντας τους δραστηριότητες ενθαρρύνοντας τους να ασχοληθούν με αυτή που τους ενθουσιάζει περισσότερο και ταιριάζει καλύτερα στα ταλέντα και τις δυνατότητες τους.

                                                                             
Μερικά από τα οφέλη του αθλητισμού για τα παιδιά είναι: Ομαδικότητα: Tα παιδιά μαθαίνουν να θέτουν στόχους μέσα σε μια ομάδα, να μοιράζονται, να προσπαθούν από κοινού και να συνεργάζονται ισότιμα για την επίτευξη τους.

Υπομονή και Επιμονή: Tα παιδιά μαθαίνουν πως οι επιτυχίες δεν έρχονται γρήγορα και χωρίς να καταβάλουν την απαιτούμενη προσπάθεια. Οι στόχοι τους επιτυγχάνονται μετά από προσπάθεια, επιμονή και υπομονή μέχρι την τελική τους επιδίωξη.


Μαθαίνουν να χάνουν: Όταν συμμετέχεις σε ένα άθλημα ή διαγωνισμό δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Μέσα από «μικρές ήττες» σε ένα άθλημα τα παιδιά εξοικειώνονται με την ιδέα της πιθανής αποτυχίας σε μία προσπάθεια. Διαμορφώνουν ισχυρούς χαρακτήρες, ασκούν αυτοκριτική όπου χρειάζεται και βελτιώνονται, χωρίς να εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους. Μέσω αυτής της τριβής, στη μελλοντική ενήλικη ζωή τους διαχειρίζονται με σύνεση πιθανές αποτυχίες.

Σεβασμός: Όλα τα αθλήματα βασίζονται σε κανόνες που οι συμμετέχοντες πρέπει να σέβονται. Τα παιδιά ενεργούν μέσα σε πλαίσια συμπεριφοράς και ορίων, ενώ μαθαίνουν να σέβονται τους συναθλητές, προπονητές και τους αντιπάλους τους, αναπτύσσοντας το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε».
 

Αυτοεκτίμηση: Η συμμετοχή σε αθλήματα συμβάλει στην ενδυνάμωση του χαρακτήρα των παιδιών, ενώ η επίτευξη στόχων και το κίνητρο για συνεχή βελτίωση προάγουν την αποφασιστικότητα, την θέληση και την πίστη στις δυνατότητές τους.


Ο αθλητισμός διαμορφώνει προσωπικότητες που κοινωνικοποιούνται ομαλότερα αποδέχονται τους άλλους και «προπονούνται» στο να θέτουν στόχους και να τους επιτυγχάνουν χωρίς να φοβούνται τις πρόσκαιρες αποτυχίες. Οι γονείς μπορούν να υιοθετήσουν μία στάση που θα ωθήσει το παιδί τους στον αθλητισμό και να το υποστηρίξουν στα βήματα του αποφεύγοντας την έντονη κριτική.

Η νίκη δεν έρχεται πάντα ούτε είναι αυτοσκοπός, αρκεί το παιδί να διασκεδάζει και να μαθαίνει. Μην μεγαλώνετε πρωταθλητές, μεγαλώστε αθλητές!
   

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Η μαγεία του αθλητισμού!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Σε ένα πανέμορφο κλίμα, αθλητισμού και πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη συνάντηση του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Το ετήσιο ραντεβού με τα Αθλητικά Δρώμενα, του ΟΚΑΠΑ, στο Ν.Ψυχικό, κάθε χρόνο μας μαγεύει, μας καθηλώνει και μας παραδίδει στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, στην απόλυτη ομορφιά, που μόνο ο αθλητισμός ξέρει να μας χαρίζει!


400 παιδιά κάθε ηλικίας, παρουσίασαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια γυμναστική συνάντηση υψηλού επιπέδου, που συνδύαζε αρμονικά, ικανότητα και άψογη προετοιμασία. Οι προπονήτριες του ΟΚΑΠΑ, κυρίες Νίκη Πολίτη, Ακριβή Κώτσου και Ειρήνη Καραμπλάνκα, είναι οι ιθύνοντες γι΄αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, που προάγει τις αξίες της "γυμναστικής παιδείας".


Παρήλασαν όλες οι ομάδες, από τους μικρούς αγγέλους, τα μικρά αστεράκια που έκλεψαν την παράσταση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η αφοσίωση, η συνέπεια και η επιμελής ενασχόληση και προσήλωση σε αυτό που αγαπά κανείς, αποδίδει και ανταμείβει καρπούς επιτυχίας και καταξίωσης, μέχρι της ομάδες των κοριτσιών που συμμετέχουν σε πιο μεγάλες, Ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. 


Η ομάδα της Νίκης Πολίτη με την ονομασία στις συμμμετοχές της στο εξωτερικό RG Super Team, Επίλεκτη Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής, μας παρουσίασε το Έκκρεμμές, με τις μπάλες, σε μια, εξαιρετική, ιδιόχειρη κατασκευή!


Η Ελλάδα στέλνει αντιπροσωπείες σε όλα τα Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Φεστιβάλ και σε διαγωνισμούς  "Γυμναστικής για όλους". 


Η ομάδα της Ακριβής Κώτσου, με την ονομασία Πρότυπη Ομάδα Ρυθμικής και Γενικής Γυμναστικής, RGFA Team, έκανε την εμφάνισή της με τη χορογραφία "Angel's Shooting Stars", για να μας θυμίσει το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Το θέμα πραγματεύονταν την μετάβαση του ανθρώπου από την παιδικότητα στην ενηλικίωση με συμβολικούς ρόλους του τρυφερού παιδιού, του σκληρού ενήλικα, και του λυτρωτή φύλακα άγγελου!
H RGFA Team και  η RG Super Team, έχουν στο ενεργητικό τους πολλούς και μεγάλους τίτλους. Το επόμενο αφιέρωμά μας, στο North Pages, αναμένεται να είναι εκτενές και για τις δύο μεγάλες ομάδες Ρυθμικής του Ψυχικού.
Φέτος στην Παγκόσμια Γυμναστράδα, που πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια και λαμβάνουν μέρος ομάδες από όλο τον κόσμο και οι δύο ομάδες, θα συμμετάσχουν στην Αυστρία, στο Ντόρνμπιρν, από τις 7- 14 Ιουλίου, όπου 20.000 αθλητές από όλο τον κόσμο πρόκειται να διαγωνιστούν. 

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και με υψηλές διακρίσεις! 

Τέλος, από την πολιτική εκπροσώπηση του δήμου, παρόντες ήταν όλοι εκεί, στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού από την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ Νέλλυ Λάβδα, την Αναστασία Αγγελάκη, Αντιδήμαρχο Δημοτικής Διακυβέρνησης, τους δημοτικούς συμβούλους Παντελή Χαροκόπο, Γιώργο Παπαχρόνη, Έλση Δημουλά και τους νεοεκλεγέντες φυσικά, Άρη Νάκα, Δημήτρης Φωτιάδης, Χαράλαμπο Μπονάτσο και Αμιράλη Χυτά. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για αυτή την υπέροχη εμπειρία, καθώς επίσης και την πολύτιμη συμβολή της Ναταλίας Καπουσίζη, που είχε αναλάβει την εκφώνηση και την οργάνωση όλης της εκδήλωσης.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Μαγευτική ρεματιά...!


Ζούμε σε μια εποχή σύγχρονης τεχνολογικής εξέλιξης όπου τα πάντα παρερμηνεύονται και δέχονται συνεχώς αλλαγές και αλλοιώσεις στο νόημα τους. Έτσι, και η κάθε πολιτιστική έκφραση πρέπει να ελέγχεται, και να εξετάζεται σε ολόκληρο το φάσμα της και στην πραγματική έννοια της προσφοράς της. 

Είναι εύλογο και χρήσιμο για την δουλειά των υπευθύνων-στελεχών, να μπορούν να ''διαβάσουν'' και να αποκρυπτογραφήσουν το νόημα που θα αποφέρει ένα πολιτιστικό φεστιβάλ. Είτε αυτή είναι η φωτογραφία που συνοδεύει το πρόγραμμα μιας παράστασης, είτε αυτή είναι η ζωγραφιά ενός σκηνικού, είτε μια εικόνα που φέρει ένας ηθοποιός ως φορέας κάποιου νοήματος. Οι άνθρωποι της... Ρεματιάς, του Δήμου Χαλανδρίου πραγματικά δημιουργούν από πριν, από την επιλογή τον παραστάσεων και το πρόγραμμα, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός σε ένα μαγευτικό χώρο!

To Φεστιβάλ Ρεματιάς Xαλανδρίου άρχισε να αποκτά τη σημερινή του φυσιογνωμία πέντε χρόνια πριν, διευρύνοντας στο διάστημα αυτό τη φήμη του και πολλαπλασιάζοντας το κοινό του. Η πλειονότητα των εκδηλώσεών του, έχουν ελεύθερη είσοδο ώστε να απευθύνονται σε όλους και όλες, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες αμείβονται για το έργο τους. Οι θεατές του περσινού φεστιβάλ έφτασαν τις 40.000 – παρά την κακοκαιρία που οδήγησε σε αρκετές αναβολές ή ματαιώσεις παραστάσεων. Tα έσοδα που προκύπτουν από το Φεστιβάλ Ρεματιάς, ο Δήμος Χαλανδρίου τα διαθέτει ενισχύοντας σημαντικά τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς αποτελεί έναν ανοιχτό θεσμό καλλιτεχνικής έκφρασης, διότι, εκτός από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, προσφέρει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν το έργο τους. Εναλλακτικά καλλιτεχνικά σχήματα στο πλαίσιο του Our Festival, μιας συνάντησης αλληλέγγυων καλλιτεχνών, δίνουν ραντεβού φέτος για πέμπτη χρονιά στο Φεστιβάλ Ρεματιάς. Από το πλούσιο φετινό πρόγραμμα διακρίνουμε τα εξής:

Παρασκευή 5 Ιουλίου
Θεατρική παράσταση
Η κωμωδία του αυτόχειρα του Νικαλάι Έρντμαν,
από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Χαλανδρίου

Δευτέρα 15 Ιουλίου
Κινηματογράφος
Athens Open Air Film Festival
Προβολή της εμβληματικής βωβής ταινίας Sunrise (Συνοδεύεται από ζωντανή μουσική)

Παρασκευή 19 Ιουλίου
Μουσική παράσταση
Όταν το μπουζούκι συνάντησε την rock
Χρήστος Παπαδόπουλος, Λάμπρος Καρελάς, Στέργος Βόλας, Ιώ Νικολάου

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Πρώτη μέρα Καλοκαίρι!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα.

Τέλος από σήμερα στα πρωϊνά ξυπνήματα, τα ξυπνητήρια, τα μαθήματα, το διάβασμα, οι εξωσχολικές δραστηριότητες, τα αθλήματα, η μουσική, ο χορός, το πιάνο...Παύση!

Από σήμερα παύση! Παύση στα άγχη, στο τρέξιμο να προλάβεις, στον πονοκέφαλο των επιδόσεων, στο μέτρημα, την ορθογραφία, τα Μαθηματικά, τη Φύσική, τη Χημεία. Το Καλοκαίρι είναι εδώ!

Πρώτη μέρα Καλοκαίρι σήμερα. Τα σχολεία κλείδωσαν τις πόρτες τους, ο δάσκαλος μας έδωσε τις ευχές του. Κάντε πολλές βουτιές, μας είπε, πηγαίνετε βόλτες Καλοκαιρινές, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε στη μαγεία της πλάσης, ζεσταθείτε κάτω από τον καυτό ήλιο, περπατήστε ξυπόλητοι στην άμμο, μετρήστε τα αστέρια του ουρανού και σιγοψυθιρήστε στο φεγγάρι. Ακούστε τι έχει να σας πει...
Οι μέρες ξεγνοιασιάς πλημμυρίζουν κάθε σπιθαμη της σκέψης μας και το αεράκι μυρίζει θάλασσα!
Θάλασσα...! Ονειρεύομαι θάλασσα, ύπνο, παγωτό!


Επιπλέον μην ξεχνάτε! Το Καλοκαίρι θα σας φέρει τις παρέες του, θα είναι διαφορετικές απ' αυτές του Χειμώνα! Είναι αυτές που θα κάνετε τις βουτιές από τον ψηλό εκείνο βράχο, που θα πέφτετε μαζί, χέρι-χέρι, που θα φωνάζετε με το 3...κλείνοντας τη μύτη, που θα αστράφτουν οι πυγολαμπίδες τη νύχτα και θα γυρνάτε γύρω-γύρω να τις αιχμαλωτίσετε στη χούφτα σας. Αυτό είναι το Καλοκαίρι για εμάς...και τόσα άλλα, ενθύμια και αποχρώσεις, σύννεφα και ήλιοι, βροχές, αστραπές και βροντές. Καύσωνες και ηλιαχτίδες.  Ο τζίτζηκας και ο μέρμυγκας μαζί! Να περάσετε όμορφα! Καλό Καλοκαίρι! 

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Με κόντρα τον άνεμο!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Με κόντρα τον άνεμο, άλλα σε μια "ούρεια" διοργάνωση από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης, διεξήχθη το 20ο Επετειακό Gala, μία "δυναμική" συνάντηση, κορυφαίων αθλητριών στοίβου από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία Special Premium της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.


Με τα βλέμματα βεβαίως στραμμένα στη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίου στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, το στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" στη Φιλοθέη, υποδέχτηκε χθες την αθλήτριά του, εκεί όπου η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Λονδίνου σημείωνε τις πρώτες της αθλητικές επιδόσεις, αλλά και τις πρωταθλήτριες Ελισάβετ Πεσιρίδου, Λίλη Αλεξούλη και Ραφαέλα Σπανουδάκη, σε μια ξεχωριστή γιορτή γυναικών, ένα πανέμορφο αθλητικό γεγονός, που έχει καθιερωθεί ως ενας σημαντικότατος κοινωνικός θεσμός!


Στον ίδιο αγώνα όπου το 2006 της χάρισε ένα σπουδαίο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.86 μ. η Στεφανίδη ξεκίνησε με ένα επιτυχημένο άλμα στα 4,56 μ., και στη συνέχεια πέρασε εύκολα τα 4,66 μέτρα, κερδίζοντας τα πρωτεία, ενώ επιχείρησε να περάσει και τα 4.73μ για να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Ελένη Κλαούντια Πόλακ με 4.30μ. και η Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία) με 4.20μ. κατέλαβε την τρίτη θέση.


Ο αντίθετος άνεμος δεν άφησε περιθώρια ούτε στις αθλήτριες που μετείχαν στα 100 μ. μετ' εμποδίων των γυναικών. Η Ρουσλάνα Ρασκοβα έφυγε καλύτερα απ' όλες στον βατήρα και τερμάτισε σε 13.28 (-1,5), ενώ δεύτερη ήρθε η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 13.56.


Η Ριμόνα Μπάρτζελ (Τζαμάικα) ήταν νικήτρια στα 100 μ. με 11.59 (-2,5) εκεί όπου η Ραφαέλα Σπανουδάκη έκανε 11.64.


Κοιτώντας το Παγκόσμιο, το οποίο ακόμα αργεί να πραγματοποιηθεί, "η σεζόν είναι μεγάλη κι έχουμε ακόμη το χρόνο να δουλέψουμε", όπως δήλωσε η Στεφανίδη μετά τη λήξη της διοργάνωσης, η οποία αγωνίστηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά στο συλλόγο της. Επόμενος αγώνας, την Κυριακή στο Ραμπάτ, στο Diamond League. Όσον αφορά τον αέρα, "του χρόνου, θα ξέρουμε τι να κάνουμε. Θα βάλουμε το στρώμα από την άλλα πλευρά του σταδίου", είπε διατηρώντας μια νότα θετικότητας και αισιοδοξίας η μεγάλη αθλήτρια.

Στο τέλος του προγράμματος, θεατές και αθλήτριες απόλαυσαν μια υπέροχη συναυλία που πραγματοποιήθηκε από το δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Στο «ηπειρωτικό» νησί της Αττικής!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Εικόνες βγαλμένες από πίνακες του Γκογκέν ταξιδεύοντας στον μπλε «πλανήτη». Ένας εικονικά νησιώτικος τόπος μόλις 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την Κηφισιά.

Ακολουθώντας την διαδρομή προς Καπανδρίτι, μέσο της Εθνικής οδού, ή ακόμα από την Λεωφόρο Κηφισίας, περνώντας μέσα από Ερυθραία, Εκάλη, Δροσιά, Άνοιξη και ακολουθώντας τον περιφερειακό με κατεύθυνση προς Βαρνάβα, αντικρύζουμε το πραγματικό μεγαλείο της πλούσιας φύσης. Την απαράμμιλη ομορφιά ενός καταπράσινου τοπίου, που παρά τις καταστροφικές φωτιές που υπέστη, διεσώθη και αναγεννήθηκε, κυριολεκτικά απ' τις στάχτες του μερικά χρόνια πριν.

Το φυσικό περιβάλλον, εφάμιλλο με έργο τέχνης του Πωλ Γκογκέν, του σημαντικού Γάλλου ζωγράφου, εκπρόσωπο του ρεύματος του μεταϊμπρεσιονισμού και έντονα πειραματικού καλλιτέχνη που επηρέασε τα ρεύματα της μοντέρνας τέχνης. Ειδικά στην ρεματιά Βαρνάβα που ενώνει το Καπανδρίτι με το ομώνυμο χωριό, η λέξη «απόδραση» αποκτά το πραγματικό της νόημα.
Απαραιτήτως, μην παραλείψετε στάση για καφέ στη διαδρομή, στο Κιόσκι που θα συναντήσετε, δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού.
                                                 

Κι ακόμα δε έχουμε αντικρίσει τον προορισμό μας! Συνεχίζοντας... φτάνουμε στο μικρό χωριό του Βαρνάβα, το διασχίζουμε κατευθυνόμενοι στο επίνειον του. Δέκα περίπου κατηφορικά χιλιόμετρα συντροφιά με την θέα του γαλάζιου Ευβοϊκού μας χωρίζουν με το «ηπειρωτικό» νησί της Αττικής! Παραλία Βαρνάβα... Επικό έργο του Γκογκέν που μπορεί να μην σε ταξιδεύει στην Πολυνησία, στην Ταϊτή ή στις νήσους Μαρκέζας αλλά στην ομορφότερη χώρα του πλανήτη. Σε ελληνικό νησί!

                   

Ο Βαρνάβας διαθέτει ότι αναζητά κανείς από έναν ιδανικό προορισμό, για μια απόδραση-αστραπή από την πόλη. Ηρεμία, καθαρό αέρα, άφθονες εικόνες παρθένας φύσης, γραφικές παραλίες -τρεις κόλποι!- και απλόχερη φιλοξενία!

Στο «Άσπρο Μπλέ» θα βρείτε απλό, καθαρό και πρώτης ποιότητας φαγητό. Ψάρια απευθείας απ' τον Ευβοϊκό, φρέσκα, της ώρας, με άψογη εξυπηρέτηση και περιποίηση από το Γιάννη και τον Αλέξη Αλεξόπουλο, τα δύο αδέλφια που γνωρίζουν το μέρος από τα παιδικά τους χρόνια και τότε..., έπειτα από τέτοιες μικρές απολαύσεις, όλα μοιάζουν Καλοκαίρι και υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Το παιχνίδι της ζωής μας!


Η µάθηση, μολονότι είναι μια συνεχής διαδικασία, παρολ' αυτά, αποτελεί μια λειτουργία "κλειδί" για την εξέλιξή μας. Κάποια στιγμή της ζωής µας, χρειάζεται να αποκτήσουμε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουµε µέρος της κοινωνίας στην οποία ζούµε. 

Για να προσαρµοστούµε θετικά, η συνάρτηση της κατανόησης και της αντίληψης της αιτίας, του σκοπού και αποτελέσματος, κρίνεται ως μια αλληλένδετη εσωτερική, νοητική διεργασία, προκειμένου να είμαστε σε θέση και σε ετοιμότητα να διαχειριστούμε τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές μας συγκρούσεις.

Ορισμένες δεξιότητες ωστόσο, οι λεγόμενες "λεπτές δεξιότητες" ή αλλιώς αισθητήριο "λεπτής κινητικότητας" όπως η ταχύτητα σκέψης και κίνησης, ο συντονισμός του σώματος σε αυτό και η ευελιξία κινήσεων, μας κρατούν σε ετοιμότητα και εκπαιδεύουν τα αντανακλαστικά μας. Κρατούν σε εγρήγορση το νου και τη συνοχή της σκέψης. 
Εκείνο που συνήθως όμως αγνοούμε ή δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία, είναι το γεγονός ότι µέσω του παιχνιδιού, αποκτούµε αυτές τις ζωτικές δεξιότητες. 

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής μας, κατά την παιδική μας ηλικία, το παιχνίδι είναι αναπόσποσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας. Μαθαίνουμε παίζοντας και πάνω στο παιχνίδι στηρίζεται η μάθηση ακόμη και σε πιο προχωρημένες ηλικίες, αργότερα.

Ζούμε παίζοντας και παίζουμε για να ζούμε. Αυτή τη χαρά του παιχνίδιου που νιώθαμε από τότε που είμασταν μικροί, αυτό το πάθος για το παιχνίδι, αυτή, την ίδια ακριβώς αίσθηση ας κρατήσουμε και στη συνέχεια της ενήλικης ζωής μας, για το "παιχνίδι της ζωής μας". 

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Σταυροδρόμι συναντήσεων!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Ως ένα από τα πιο πολυσύχναστα και περιζήτητα στέκια, κάθε είδους συναντήσεων, έχει καθιερωθεί η περιοχή γύρω από το Φάρο του Ψυχικού, με την ανάπτυξη και τη συγκέντρωση των καταστημάτων εμπορικού ενδιαφέροντος και εστίασης, να προσδίδει στο μέρος ένα χαρακτήρα περισσότερο νεανικό, φρέσκο και εμφανώς πιο "ζωντανό".

Επαγγελματικά ραντεβού, ραντεβού χαλάρωσης για φιλικές συζητήσεις και κουβεντούλα, συνδυασμός αγορών, ψώνια, εμπορική δραστηριότητα και ταυτόχρονα σημείο συνάντησης με ανθρώπους πάσης φύσης μες τη μέρα, ο Φάρος Ψυχικού, έχει κερδίσει τις προτιμήσεις μας, καθώς εξυπηρετεί και διευκολύνει στις καθημερινές δουλειές στην ευρύτερη περιοχή.

           
Παράλληλα, το μέρος ενδείκνυται ως σημείο συνάντησης μαθητών και φοιτητών, μετά τα σχολεία, με έντονη κινητικότητα και μια ωραία ενέργεια στην ατμόσφαιρα.


Εστιατόρια με ποικιλία πάνω απ' όλα ποιοτικού, φαγητού, σημεία γρήγορης εξυπηρέτησης με φαγητό και γλυκό, πόλοι έλξης, με στάσεις που συνδυάζουν μικρές στιγμές ξεκούρασης και γευστικής  απόλαυσης, το Ψυχικό έχει κερδίσει στα σημεία του, με την ενέργεια που αναδύει και το χαρακτήρα που οι ίδιοι οι άνθρωποί του, του προσδιορίσουν, το διαφοροποιούν, το εξελίσουν.


Με αυξημένη κίνηση και έντονο κυκλοφοριακό κάποιες ώρες της ημέρας, ο Φάρος Ψυχικού παρόλ' αυτά, αποτελεί επιλογή και για τη βραδινή μας διασκέδαση, για τα εναλλακτικά μας κοκτέηλ, απορροφώντας την ένταση της ημέρας, εναλλάσοντας τα σημεία των διαδρομών.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών!


Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή που διοργάνωσαν η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη.

Ξεχωριστές, ποιοτικές συλλογές από 50 Έλληνες σχεδιαστές, έκθεσαν τις δημιουργίες τους και μας ξενάγησαν για τις Καλοκαιρινές μας αγορές. Συναντήσαμε πολλούς, Aliki Stroumpouli, Ekaterini V., Chip & Chip, Magnalene D., Indiego, Maya Zoulovits, Simplicity Concept, Sandrine & Jo, Wings, Urania Gazelli, Treasure Box, The Euphoria Concept και πολλοί άλλοι, ήταν όλοι εκεί, έδωσαν δυναμικό παρόν, με δροσερές και ευφάνταστες δημιουργίες, σε ένα υπέροχο σκηνικό!