Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

North Pages Magazine σελίδα 36!


Στη σελίδα 36 του North Pages Magazine, που αναμένεται προσεχώς, φιλοξενείται η υποψήφια Δήμαρχος Χαλανδρίου Κρίστη Αγαπητού, ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο που διεκδικεί την ηγεσία του Δήμου, με υψηλές προσδοκίες, σε μια δύσκολη μονομαχία, απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι, την πόλη που σήμερα ζει με την οικογένειά της. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Lancaster University της Αγγλίας. Το 2011 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Χαλανδρίου. Παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση που έπληξε την χώρα μας και την τοπική αυτοδιοίκηση, κράτησε το Χαλάνδρι όρθιο, παραδίδοντας στη σημερινή Διοίκηση πλεόνασμα ύψους 13 εκ. ευρώ.

«Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, βγαίνουμε μπροστά με μια ομάδα υποψηφίων που συνδυάζει την εμπειρία δοκιμασμένων αυτοδιοικητικών στελεχών και τη διάθεση για προσφορά των νεότερων. Για την πόλη που αγαπάμε, που μεγαλώσαμε και που έχουμε επιλέξει να ζούμε», μας λέει η Κρίστη Αγαπητού!
Περισσότερα στη σελίδα 36, του North Pages Magazine!