Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Με νοοτροπία ανάπτυξης!


 γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Η νοοτροπία είναι απλώς οι πεποιθήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας. Δύο είναι οι διαφορετικές νοοτροπίες που στην κυριολεξία διαμορφώνουν τα πάντα. Η νοοτροπία της ανάπτυξης και αυτή της στατικής ή παγιωμένης

Τα αποτελέσματα είναι δεδομένα και το θετικό πρόσημο δεν είναι απαραίτητο να είναι καν μάντης κάποιος για να διακρίνει, να έχει νιώσει να ζει σε μία μικρή ή μεγάλη κοινωνία που η νοοτροπία της ανάπτυξης σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και να περνάς ακόμα καλύτερα.

Στη σημερινή εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς, που για πρώτη φορά θα παίζει στην πρώτη Εθνική κατηγορία (Super League την λένε!), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, Χρήστος Πρίτσας στην απολογιστική ομιλία αλλά και στον προγραμματισμό για την αντιμετώπιση των δυσκολιών του κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού της χώρας, παρέχει το σπουδαιότερο παράδειγμα νοοτροπίας ανάπτυξης. 

Σε διαφορετική πορεία με με κάθε γραφικό ποδοσφαιρικό παράγοντα που πνίγεται την στατική, πάγια στατική νοοτροπία, ο Χρήστος Πρίτσας ως σύγχρονος άνθρωπος αναφέρθηκε σε ένα απτό εφαρμόσιμο προγραμματισμό, δείγμα αποτελεσματικό η περσινή επιτυχία της ομάδας. Η Κηφισιά πλέον με νοοτροπία ανάπτυξης βαδίζει στη κυριολεξία σε σύγχρονο δρόμο εξέλιξης ως αθλητικό σωματείο, ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, σε ομάδα που όσοι την παρακολουθούν και όσοι θα την παρακολουθήσουν θα αισθάνονται όμορφα!