Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Το νέο στέκι στου Παπάγου!


Με ξεχωριστές, χειροποίητες δημιουργίες, υγιεινά σνακ, γλυκές απολαύσεις και νόστιμα πιάτα, το Jerry's Coffee Brunch, the new entry place to be,  στην πλατεία στου Παπάγου, ξεκίνησε ανανεωμένο και ανακαινισμένο από το Φθινόπωρο πέρυσι, για να μας κάνει απερίσπαστα συντροφιά, τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες μας στην πόλη.

Φιλικό για τα παιδιά και την οικογένεια, το Jerry's, προσφέρεται για στάσεις εφοδιασμού με καφέ, ένα γρήγορο σνακ και εναλλακτικά πιάτα στους ποδηλάτες που κατεβαίνουν από τον Υμηττό, για μία βόλτα στην πλατεία, όπου μπορούν τα παιδιά να ευχαριστηθούν ελεύθερα και χωρίς καμία ανησυχία στον ανοιχτό εξωτερικό χώρο, ενώ δεν περνά απαρατήρητος ο σκιερός πλάτανος και η εξωτερική αυλή που διαθέτει για ένα δροσιστικό, χαλαρωτικό κοκτέιλ, τα βράδια του καλοκαιριού. 
                                                                                     


Το σημείο είναι κεντρικό, μπροστά στην Εθνικής Αμύνης 27, στου Παπάγου, διαθέτοντας συγκριτικά πλεονεκτήματα, αποτελεί πέρασμα για παρέες και φίλους. Σημείο συνάντησης, σημείο ραντεβού, σημείο εκκίνησης, για να ξεκινήσεις ή να ολοκληρώσεις μια όμορφη ημέρα.

Ο χώρος έχει αλλάξει από πέρυσι, έχει αναδιαμορφωθεί πλήρως, καθώς έχει αλλάξει ιδιοκτησία. Η Ειρήνη Καφετζοπούλου και ο Γιώργος Πολυμέρης, είναι τα νέα πρόσωπα πίσω από το Jerry's, που έχουν δώσει μια νέα πνοή στην επιχείρηση, μια φρεσκάδα ανανέωσης και ζωντάνιας.
                                                                                    

"Ψήνουμε το δικό μας καφέ, το δικό μας χαρμάνι", μας λέει η Ειρήνη Καφετζοπούλου, "το οποίο είναι γλυκόπιοτο και αφήνει μια σοκολατένια επίγευση. Για εμάς ο καφές είναι μια ιεροτελεστία. Οι εξειδικευμένοι μπαρίστες του Jerry's, ανανεώνουν τον καφέ τους κάθε εβδομάδα, με ποικιλίες μοναδικής προέλευσης".                              

Τα brunch στην υγιεινή εκδοχή τους, και τα γρήγορα πιάτα αποσπούν το διατροφικό ενδιαφέρον των πελατών. Acai bowls, chia pudding, πειραγμένα pancakes με αυγό ποσέ και sause hollandaise με ταχίνι, αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές, ενώ παράλληλα ο χώρος διατίθεται για τη διοργάνωση events, με τελευταίο και αξέχαστο τη συνεργασία του με το AKA, το Architecture Kids Athens, στο Χολαργό, το καινοτόμο κέντρο αρχιτεκτονικής για παιδιά, που εμφυσύει και περιηγεί νέους και παιδιά στον "ασύμμετρο" κόσμο της αρχιτεκτονικής.                                                                                   

                                                                                        

Στο Jerry's μπορείτε να βρείτε υπέροχα δώρα, ασύγκριτης ποιότητας όπως τα Chilly bottles και τα υπέροχα "See my bag"για κάθε περίσταση και κάθε ηλικία, καθώς το κατάστημα συνεργάζεται με διάφορα brands. 

Ο Παπάγος, είναι το προάστιο με την πλούσια φύση, με το βουνό, τον Υμηττό δίπλα του, χαρίζοντας στους κατοίκους του και σε όλη την Αττική ευφάνταστες αποδράσεις. Το Jerry's προσφέρει άνεση χώρου, μια ανάπαυλα ξεκούρασης στην κεντρική οδική αρτηρία της πόλης.

Ανδρονίκη Παντιώρα / North Pages