Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Η χαρά του να προσφέρεις!


Τρέχουμε για να προσφέρουμε! Σήμερα το Ολυμπιακό Στάδιο, κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που συμμετείχαν στο 2ο Lifeline Run, φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό δρομικό γεγονός που τείνει να γίνει θεσμός, με τη συνδιοργάνωση της «Γραμμή Ζωής Ελλάς» (Lifeline Hellas) www.lifelinegr.org, τη MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών "Σπύρος Λούης").                                                                             

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες, αθλητές και παιδιά, πρόσωπα της πολιτικής και επιχειρημματικής ζωής της χώρας μας, βρέθηκαν σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. και έτρεξαν για έναν ιερό σκοπό, έτρεξαν με αγάπη και διάθεση να συμβάλλουν στην βελτίωση των παιδιατρικών νοσοκομείων, με την αναβάθμιση των πρώτων σταδίων της ζωής των παιδιών, των μικρών αγωνιστών της ζωής, μέσο της εξασφάλισης περισσότερων θερμοκοιτίδων για τα νοσοκομεία.           


Ο αγώνας Lifeline Run διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Τρέχουμε για να προσφέρουμε, τρέχουμε για να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας, λίγο από την προσοχή μας σε όμορφες δράσεις, σε δράσεις με νόημα και αξία! Η Μαρία Πολύζου με τη δυναμική της παρουσία, αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας και αεικίνητη, παρότρυνε τους συμμετέχοντες, ανεβάζοντας την ένταση της στιγμής, ενώ η Δρ.Αγγελική Μαργαρίτη Άντριους, όπως πάντα, έδωσε με πολλή αγάπη για άλλη μία φορά, τον καλύτερό της εαυτό στη διοργάνωση!                                           

Στην εικόνα πάνω η Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη Άντριους, με την εξαίρετη νομικό από την ICC Woman Hellas, Ελένη Γιαννοπούλου και τον Πρόεδρο του Παίδων "Η Αγία Σοφία", Μανώλη Παπασάβα.        

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, με την Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη Άνδριους και την Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κηφισιάς, Ελένη Βάρσου, σε ένα όμορφο στιγμιότυπο!