Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Νorth Pages!


Το northpages.blogspot.com είναι μία πυξίδα κατανόησης του εννοιολογικού λειτουργήματος της δημοσιογραφίας και της τέχνης. 

Είναι μία σκέψη αντιμετώπισης, αξιολόγησης της είδησης και της πληροφορίας, εικαστικά. Οι δημιουργοί του, το 2019, Ανδρονίκη Παντιώρα και Πέτρος Καστορίνης, με πολυετή εμπειρία και οι δύο στο χώρο της δημοσιογραφίας, έντυπης και ηλεκτρονικής, αναζητώντας την νέα αξιοθεσία της ενημέρωσης, μέσα από το πρίσμα της καλλιτεχνικής ματιάς και της απαρέγκλιτης ποιότητας στη δημοσιογραφική της αποτύπωση, πέτυχαν στο δύσκολο εγχείρημα του ranking του διαδικτύου, να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις! 

Στην εποχή της ηλεκτρονικής απόδοσης της ενημέρωσης και της φωτογραφικής προτίμησης με άποψη, το northpages.blogspot.com κρατά την πρώτη θέση στον αναγνώστη που δεν συμβιβάζεται, για ένα διαφορετικό, ξεχωριστό ταξίδι ενημέρωσης, στον Βόρειο Τομέα της Αττικής. Οι κείμενες απόψεις περί ηλεκτρονικής ενημέρωσης ήταν η αφετηρία, όπου επιδιώκοντας ξανά να συνδεθούν με τη βιωμένη εμπειρία της έντυπης έκδοσης, δημιούργησαν το North Pages Magazine.