Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ένας αγώνας για όλους!

Στο άθλημα του "Bocce", ένα πρωτότυπο άθλημα που συνδυάζει αρμονικά στρατηγική και τεχνική, αγωνίστηκαν τα παιδιά της "Εστία" με εργαζομένους εθελόντριων εταιρειών, αλλά και εργαζόμενους του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού πάντοτε αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων της "Εστία", συνέβαλε στην πραγματοποίηση μιας πολύ όμορφης εκδήλωσης κοινωνικής ένταξης μέσα από το ομαδικό άθλημα "Bocce".                                                                                     

                                                  

Εργαζόμενοι των εταιρειών Allstom, OK Markets, Argo Travel και του 2ου Λυκείου Ψυχικού, αγωνιστηκαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευόμενους της "Εστία", σε ένα υπέροχο και χαρούμενο κλίμα, προσφέροντας μοναδικές, συναρπαστικές στιγμές σε όλους.                                                          

Η "Εστία" και η Πρόεδρος της κ. Έφη Προκοπάκη, πλέον των 40 ετών, σχεδιάζει και εφαρμόζει προγράμματα συμπερίληψης, ενσυναίσθησης και κοινωνικής ένταξης. Μια πτυχή του πολύπλευρου έργου της "Εστία", υλοποιείται μέσα από τον αθλητισμό και τις τέχνες. Στην εκδήλωση, το Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Έλση Δημουλά (Φωτό πάνω με την κ. Έφη Προκοπάκη)