Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Συζητώντας πολιτική με τους φοιτητές!


Με επίτιμο προσκεκλημμένο τον βουλευτή των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Σάρμπανς, το Αμερικάνικο Κολλέγιο, ACG, συνεχίζοντας τις συναντήσεις των εξέχοντων ομιλητών για το 2024 και συζητώντας με τους μαθητές του Deree για την πολιτική, πραγματοποίησε σήμερα μια ενδιαφέρουσα, δημόσια εκδήλωση, με συνδιοργανωτή την εφημερίδα Καθημερινή.

Στην κεντρική φωτογραφία, από αριστερά, η Αντιπρόεδρος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, Κλώντια Καρύδη, ο βουλευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Σάρμπανς, η επιφανής Δικηγόρος, Διευθύνων Σύμβουλος "E.G. Law & Partners " Ελένη Γιαννοπούλου, ο Αρχισυντάκτης, Αγγλικής Έκδοσης "Καθημερινή", Αθανάσιος Έλλις, η διακεκριμένη Δημοσιογράφος Άννα Γριμάνη και co-founder μαζί με την Ελένη Γιαννοπούλου του "Center for Science and Society - Global Greek Personalities"και ο εξέχων Πολιτικός Επιστήμων και αναλυτής Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης.
                                                                         

Στη συζήτηση με τους φοιτητές και στο ρόλο των ερωτήσεων προς τον Τζον Σάρμπανς, η Μικαέλα Κρισίλια και ο Γιώργος Βουγιατζής. Η σειρά ACG Distinguished Speakers περιλαμβάνει ξένους ειδικούς, φορείς χάραξης πολιτικής, στελέχη επιχειρήσεων και ηγέτες της κοινότητας που μοιράζονται τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους με την κοινότητα ACG, την προώθηση της διμερούς κατανόησης και συνεργασίας.
                                                                             

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ACG Distinguished speaker Series 2024, ήταν ανοιχτή σε ένα ευρύτερο κοινό φοιτητών, καθηγητών, προσωπικού, αποφοίτων, επιχειρηματικών εταίρων, φίλων και εκλεκτών αξιωματούχων και είχε τη μορφή διαδραστικής συζήτησης με τους φοιτητές του Deree και το κοινό.