Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Η ζωή σαν τριαντάφυλλο!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Η ομορφιά ως έννοια αφενός κατά γενική ομολογία παραπέμπει στο φυσικό, στο μη επεμβατικό. Αφετέρου, μπορεί να είναι ένας υποκειμενικός δείκτης, τηρουμένου ενός μέτρου σύγκρισης. Δεν παύει ωστόσο να ακολουθεί εξειδικευμένους κανόνες ύπαρξης και αυτοσυντήρησης, ως κατάσταση και συνθήκη. 

Η τόνωση, η περιποίηση, η φροντίδα, η καθημερινή μάχη της επιστήμης με το χρόνο και την εξέλιξη, αλλάζει τα δεδομένα και τα αποτελέσματα του όμορφου συνυπάρχουν με τον συνδυασμό διαφόρων παραγόντων. Η φύση και προϊόντα της ήταν πάντοτε σύμμαχος της ομορφιάς. Βρεθήκαμε σε ένα από τα 21 καταστήματα της La Vie en Rose στη Χαλκίδα και δοκιμάσαμε. Δοκιμάσαμε καλλυντικές κρέμες από φυτικά συστατικά, που συνδυάζουν δραστικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής αξίας και αιθέρια έλαια.                                                          

Bιολογικό ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, πρόπολη, βούτυρο karite, αλόη, συνένζυμο Q10, υαλουρονικό οξύ, σκόνη μαργαριταριού, σκόνη διαμαντιού, φύλλα χρυσού και όλο το σύμπλεγμα των απαραίτητων βιταμινών, τα οποία βοηθούν στην ανόρθωση του φυσικού περιγράμματος και βελτιώνουν σε βάθος την ελαστικότητα της επιδερμίδας (ανόρθωση και σύσφιγξη), είναι τα συστατικά που περιέχονται στις πολυτελείς συσκευασίες της δημιουργού Δήμητρας Κατσαφάδου. 
                                                                             
Η Πένυ Λεβαντή υπεύθυνη του καταστήματος στη Χαλκίδα
Και κάπως έτσι αρχίζει και μας αρέσει η ζωή σαν τριαντάφυλλο, γιατί όταν ομορφαίνουμε, η ζωή γίνεται όμορφη! Το πρόσωπο και το σώμα μας αντικατοπτρύζουν την αγάπη που δείχνουμε στον εαυτό μας. Η ομορφιά δεν είναι υπερεκτιμημένη. Είναι ελκυστική και είναι καλό να την επιδιώκουμε, να την αναζητάμε και ποτέ να μην τη συμβιβάζουμε. 
                                                                                                                                               

Η δημιουργός της La vie en Rose, Δήμητρα Κατσαφάδου, αναδείχθηκε για 4 συνεχόμενα έτη ως μία από τις γυναίκες επιχειρηματίες της χρονιάς (Leading Women in Business 2016-2020). Επιπλέον, τον Νοέμβριο του 2018 βραβεύτηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την καινοτομία του μύκητα Kombucha. Oι επιτυχίες συνεχίστηκαν για την εταιρεία και την ιδρύτρια της αφού τον Ιανουάριο του 2020 βραβεύτηκε ως η Eλληνική εταιρεία με τα πιο καινοτόμα και ποιοτικότερα καλλυντικά προϊόντα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον θεσμό Αction in Greece. Επιπλέον τον Φεβρουάριο του 2020, είχε την τιμή να ηγείται ομιλίας, σε διεθνή ημερίδα προς τιμήν των γυναικών επιστημόνων που διαπρέπουν στον κλάδο της Χημείας, από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.