Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα στην Κηφισιά!


Ευχές γιορτινές, για υγεία, αγάπη και δημιουργία από την Κηφισιά, από το δήμο Κηφισιάς για τις ημέρες των εορτών που διανύουμε, όπου φωτίστηκε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο κέντρο της πόλης, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Με πλήθος κόσμου, συγκεντρωμένο στην πλατεία της Κηφισιάς και στους γύρω εμπορικούς δρόμους, οικογένειες, παιδιά, μικροί και μεγάλοι απολάμβαναν τις βόλτες τους, ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, με καλεσμένο τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, φώτισαν το πανέμορφα στολισμένο, χριστουγεννιάτικο δέντρο με εκατοντάδες λαμπιόνια, με την ορχήστρα της Souled Out, όπου η Αλεξάνδρα Σιετή, με τη μελωδικότητα της φωνής της, ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γνωστές επιτυχίες.


Ο Γιώργος Θωμάκος, με διάχυτο πνεύμα αισιοδοξίας και ελπίδας που φέρνει κάθε χρόνο η γιορτή των Χριστουγέννων, ευχήθηκε στους συνδημότες του για ένα καλύτερο αύριο, τονίζοντας ιδιαίτερα την πρόληψη με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που χρειάζεται ακόμα να διασφαλίζουμε, έως ότου απεμπολήσουμε τον κίνδυνο της πανδημίας.

Λίγο πριν, η Χορωδία Δημοτικών σχολείων του δήμου, τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα. Το άρωμα Χριστουγέννων ξεκίνησε για το δήμο Κηφισιάς από την Παρασκευή, με το άναμμα του δέντρου στην Ερυθραία. Συμβολικά την ελπίδα έφεραν στην Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες. Η φωταγώγηση έγινε από την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Χρυσάνθη Χριστοδούλου, την ομάδα που εκπροσωπεί το Δήμο, στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας, στη Volleyleague Γυναικών,  υπό τους ροκ ήχους της μπάντας των Prestige και δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό.           

Η Τέτα Τσετσέκου με το Μίλτο Τεντόγλου, τη Νίνα Βλάχου,
τη Λίλα Παπαδημητρίου και το Γιώργο Σκορδίλη
Παρόντες ήταν: ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Νικήτας Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Σκορδίλης, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Βλάχου, o Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιώργος Παπαδόπουλος, o Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Κουρέπης.  

Χρόνια πολλά σε όλους!

Θερμές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα!