Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Με αποτελεσματικότητα και έργο!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Μέσα σε έντονο κλίμα διάχυτης αποδοχής και επιδοκιμασίας, σε μια ιδιαίτερα φιλική και  χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσίασε σήμερα, επισήμως το συνδυασμό του, "Το Μαρούσι Ψηλά", ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου. 

Φίλοι και υποστηρικτές του Δημάρχου, τα στελέχη του Δήμου και οι νεοαφηχθέντες υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, βρέθηκαν στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο οποίος παρουσίασε τη νέα όψη του Αμαρουσίου, όπως αρχίζει να διαμορφώνεται με το έργο το οποίο επιτελείται στο Δήμο και γίνεται αισθητό τα τελευταία χρόνια, σε κάθε γωνιά της πόλης.                                               

                                                                              

Δουλεύοντας με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα, από την πρώτη στιγμή της διοίκησής του, ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσίασε αποτελέσματα, σε όλους του τομείς που ο Δήμος Αμαρουσίου, είχε ανάγκη παρέμβασης, βοήθειας και ενίσχυσης, όπως στο κομμάτι της οικονομοτεχνικής διαχείρισης, έργων υποδομής, πολιτισμού και αθλητισμού. 

Είναι γεγονός, ότι στο Μαρούσι, από μια απρόσωπη μεγαλούπολη, εμφανώς παραμελημελημμένη και χωρίς χαρακτήρα, με βαρύ το αποτύπωμα της μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων επιχειρηματικής δραστηριότητας, επήλθε ξανά η ζωή, η ζωντάνια, η συνοχή, η ταυτότητα της πόλης και φαίνεται ότι αυτό αναγνωρίζεται από τους κατοίκους και πιστώνεται σαφέστατα στα τελευταία χρόνια στην διοίκηση του Δήμου. Η καθαριότητα είναι εμφανής ευρύτερα στο δήμο, αλλά και στο κέντρο, όπου έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει η εικόνα της πόλης.