Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Στις στοές του Χαλανδρίου!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα.

Μέσα στις στοές και στους πεζόδρομους του Χαλανδρίου, ξεπροβάλλουν η μία μετά την άλλη, μοναδικές αυλές και κήποι στο κέντρο της πόλης, επιχειρήσεις, που με περίτεχνη ευρηματικότητα και ξεχωριστή διακόσμηση, διατηρούν όχι μόνο αναλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα του Χαλανδρίου, αλλά προχωρούν το προάστιο, ένα βήμα παρακάτω.

Ανεβαίνοντας την Ανδρέα Παπανδρέου, το Mr. Peacock, ξεχωρίζει, για την ποιότητα των υπηρεσιών συνολικά, το σέρβις και τα προϊόντα του.


Με ιδιαίτερο φαγητό και "ψαγμένα" κοκτέηλ τα οποία αποτελούν ξεχωριστό αφιέρωμα για εμάς, στις δροσιστικές καλοκαιρινές, αλλά και τις χειμερινές μας περιηγήσεις, ως μια ανερχόμενη ενότητα που στέκεται από μόνη της, το Mr. Peacock, έχει χαράξει το προσωπικό του στυλ, εγκαθιδρύοντας το όνομά του.


Καθημερινά, από νωρίς το πρωί, αποτελεί ιδανική επιλογή για τον πρωινό καφέ, με τα υπέροχα branch που το καθιέρωσαν και το ανέδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή τα τελευταία χρόνια.
                                                                               

"Όλα ξεκίνησαν έτσι απλά, όταν σερβίραμε μια ημέρα το πρώτο μας pancake", μας λέει ο Ιάκωβος Αποστολάτος και θα συνεχίσω εγώ λέγοντας ότι από την ημέρα εκέινη και έπειτα το Mr. Peacock, φημίζεται για τα νοστιμότατα pancakes του, όλων των ειδών, αλμυρά και γλυκά.                                                                                         

Στο πιάτο της εικόνας, ο σεφ, μας ετοίμασε αυτό με την κρέμα παρμεζάνας, μπέικον, καπνιστό ζαμπόν και τηγανητό αυγό. Η απόλαυση δική μας!                   


Μια καλόγουστη, όαση δροσιάς, υψηλών προδιαγραφών, το Mr. Peacock, λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά τη νύχτα, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πιστών ακολούθων του, που το επιλέγουν ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας.


Το Χαλάνδρι και τα σοκάκια του, εξελίσσεται και προσδιορίζεται πια μέσα απ’ τις στοές του, διαμορφώνοντας στα βόρεια το δικό του στυλ αναγνωρισιμότητας. Για το καλοκαίρι και για όλες τις εποχές του χρόνου, οι αυλές και οι κήποι, στην καρδιά της πόλης, μας ταξιδεύουν σε μέρη αγάπης και μας χαρίζουν στιγμές ψυχικής χαλάρωσης και ποιοτικής διασκέδασης. 

Mr. Peacock
Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι
Tηλ.: (210) 6800390
instagram: mrpeacock.athens
@mrpeacock


Νorth Portfolio: Mr. Peacock: