Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Συλλογές οράσεως!


Η πολύτιμη όρασή μας, αξίζει πολύτιμες επιλογές! Μπορεί η μόδα να ''επιτάσσει'' ποικιλία σχεδίων, κάθε πρόσωπο όμως, «φορά» τη δική του, ξεχωριστή γραμμή, το δικό του προσωπικό στυλ, που ταιριάζει απόλυτα, στις γωνίες των ματιών του.

Οι συλλογές οράσεως συγκαταλέγονται ανάμεσα στα χόμπι και μεταξύ των συλλεκτών που διατηρούν αναλλοίωτη την αγάπη τους στην ανανέωση μοντέλων-κυρίως- γυαλιών ηλίου. Περίοδος εκπτώσεων και προσφορών και επώνυμα καταστήματα οράσεως μας προτείνουν τα κατάλληλα μοντέλα για τα πολύτιμα μάτια μας. Οι ειδικοί στην όραση μας συμβουλεύουν και μας συνιστούν να αποφεύγουμε τις «εκπτώσεις» στην ποιότητα των φακών που επιλέγουμε, για τα μάτια μας μόνο.

-------------------------------------------------------------------------------------

Οι αδελφοί Δημήτρης και Νίκος Κρητικός, συνεχίζουν την παράδοση της οικογενείας στα καταστήματα οπτικών που ξεκίνησε ο πατέρας τους το 1955. Ο Δημήτρης με κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας (Σωκράτους 52, τηλ.: 210 5239046) με εξειδίκευση στους φακούς επαφής, τεχνητούς οφθαλμούς. 


Ο Νίκος Κρητικός διατηρεί κατάστημα οπτικών στο Μαρούσι γυαλιών ηλίου, οράσεως, καλύπτοντας τις ανάγκες στα σπορ. Αθλητές όλου του φάσματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ποδηλασίας, ορειβασίας, surf και άλλων σπορ, επιλέγουν Spy+ από το κατάστημα ''Kritikos Spy+ Optics''. O Νίκος Κρητικός, είναι εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της Spy+. Στην φωτογραφία, η Βίκυ, φορά Spy+, τη γυναικεία πρόταση, για το φετινό καλοκαίρι.

Kritikos Spy+ Optics 
Μητροπόλεως 13, Μαρούσι
Τηλ.: (210) 6127915
e-mail: info@kritikos.gr
www.kritikos.gr

------------------------------------------------------------------------------------

Η Γιούλη Καλατζή, η Κέλλυ και η Ανδρονίκη Γεωργιοπούλου, είναι οι τρεις γυναίκες επιχειρημματίες, πίσω από το κατάστημα οπτικών Sunnies & Optics, στο Χαλάνδρι. Οπτομέτρες, με εμπειρία στο χώρο, αποτελούν την επιλογή μας σε φακούς, τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, γυαλιά οράσεως και ηλίου, βοηθήματα χαμηλής όρασης, με μοντέρνες προτάσεις, με βάση την ποιότητα, την άνεση, τη γνησιότητα σε ότι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά. 
                                  

Από το Μάρτιο του 2018, το Sunnies &Optics στο Χαλάνδρι, αποτελεί την επιλογή μας και το σύμμαχό μας, κάθε φορά στις νέες τάσεις της αγοράς, γιατί όταν βλέπουμε καλύτερα, επιλέγουμε καλύτερα! Στη φωτογραφία η Κέλλυ, φορά S.DryNY

Sunnies & Optics
Σωκράτους 13, Χαλάνδρι
Tηλ.: 216 8004953
e-mail: sunniesNoptics@outlook.com
@sunniesnoptics