Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Η ουσία του ''εμείς''..!


Ακολουθώντας πιστά την αντίληψη ότι η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου προϋποθέτει μια ποιοτική διαχείριση αυτής και μένοντας σταθεροί στην αναπαραγωγή της άποψης ότι η δημιουργία και η προβολή μιας διαφορετικής οπτικής της ζωής αξίζει ως γνώση, ως επιπλέον πληροφορία για την επιβεβαίωση και μόνο της δυναμικής και της αξίας του πλουραλισμού της ζωής, η οποία αποδυναμώνει το ένα, αποσυνθέτει το "εγώ" και ενισχύει την ουσία του "εμείς", είμαστε εδώ, μαζί σας για να γιορτάσουμε από κοινού τις 100.000 επισκέψεις σας, διοργανώνοντας το ''100 Freelance Creators 2019'', μία μοναδική εκδήλωση, τιμή στους πραγματικούς Έλληνες δημιουργούς.


Αφού λοιπόν μας τοποθετήσατε στη πρώτη θέση του ranking των νέων blogspot.gr. και με όπλο τη δημιουργικότητα ως οξύμωρο "τίμημα" της αποπληρωμης, στο καλλιτεχνικά δημοσιογραφικό εγχείρημα του North Pages, κρατάμε σφιχτά στις ηλεκτρονικές αποσκευές μας, τη δική σας επιβεβαίωση και προτίμησή σας, προσφέροντάς μας τη χαρά των 100.000 επισκέψεων από τον Απρίλιο, τη δημιουργία χρονικά του North Pages, έως και σήμερα.

Υψώνoυμε με αυτόν τον τρόπο ως λάφυρο και ως ανταμοιβή, τη δική σας εμπιστοσύνη, ως σύντροφό στην επιτυχία και προχωράμε πάντα μαζί, θεωρώντας ότι τα εμπόδιa υπάρχουν για να τα υπερπηδούμε.

Η εκδήλωση, το ''100 Freelance Creators 2019'', που ετοιμάζουμε, είναι το μεγάλο ευχαριστώ για εμάς και από εμάς, σε όλους εσάς που στέκεστε δίπλα μας, αρωγοί στα «κανάλια» του στοχασμού και της αναζήτησης.

Μείνετε συντονισμένοι!
Η πολύτιμη πληροφορία κρύβεται στη μαγεία της μεταμόρφωσης!

Ανδρονίκη Παντιώρα / North Pages