Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Νέα χρονιά χωρίς μάσκες!


Η «Alykon Κυκλική Οικονομία», ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σμυρλής, τα στελέχη και το προσωπικό της, εύχονται σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, δημιουργικότητα και το 2021, να είναι μία χρονιά χωρίς μάσκες που κρύβουν το χαμόγελό μας.

Γενναία κίνητρα για το νέο έτος, το 2021, εύχεται να δοθούν από το κράτος ο Γιάννης Σμυρλής, διευθύνων σύμβουλος της «Alykon Κυκλική Οικονομία», για μια δεύτερη μεγάλη απόσυρση του γερασμένου στόλου των αυτοκινήτων, όπως αυτή που ίσχυε μέχρι το 2016, όπου τότε, παρέχονταν η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες, της οικονομική ενίσχυσης των 900 ευρώ, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να ανανεώσουν τα παλιά τους μοντέλα, με νέας γενιάς αυτοκίνητα.


«Παρατηρείται το φαινόμενο, οι πολίτες να τείνουν να συντηρούν από ανάγκη φυσικά, τα αυτοκίνητά τους, με μέσο όρο ηλικίας 20 έτη. Μέσα από τα στοιχεία κίνησης της «Alykon Κυκλική Οικονομία», από την πώληση ανταλλακτικών, οι ιδιοκτήτες παλαιών μοντέλων αυτοκινήτων επικοινωνούν με την εταιρεία για την προμήθεια ανταλλακτικών, προκειμένου να επιμηκύνουν το χρόνο ζωής των οχημάτων τους. Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχει ανάγκη από μία απόσυρση σε καθαρής τεχνολογίας αυτοκίνητα όσον αφορά στους ρύπους, ανεξαρτήτως κινητήρα, βενζίνης ή πετρελαίου», επισημαίνει ο Γιάννης Σμυρλής, διευθύνων σύμβουλος της «Alykon Κυκλική Οικονομία».