Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Μία νέα χρονιά!


Η ιδέα της δημιουργίας του North Pages προέκυψε ως μία προσωπική εσωτερική ανάγκη ύπαρξης, ενός αισθητικά καλόγουστου blog, που θα έχει συγκεντρωμένα κείμενα και εικόνες και ευκόλως προσβάσιμους λόγους ανθρώπων με ουσιαστικό περιεχόμενο

Σκοπός, να δημιουργηθεί μία διαδικτυακή οπτικοακουστική τράπεζα ιδεών, η οποία θα έχει ως συλλογικό στόχο της, την εκπαίδευση, την διαπαιδαγώγηση, την επιμόρφωση των χρηστών της και μέσο πραγμάτωσης, την έντιμη ενημέρωση!

Από την απαρχή της σύλληψης του σχεδιασμού του, το North Pages ακολούθησε δημοσιογραφική δεοντολογία, που άπτεται αποκλειστικά στην ευθύνη της κριτικής επιμέλειας των δημιουργών του, απαλλαγμένη πολιτικών ιδεολογιών και θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Το υλικό που εμπεριέχεται στο North Pages, διέπεται με κριτήριο την διακριτή σημασία για τον άνθρωπο και τις κοινότητές του, με λόγο και οπτική από την αναλώσιμη και διαχειριζόμενη πολυλογία, που προβάλλεται προς κατανάλωση και διασκέδαση. 

Το 2023, η νέα χρονιά που διανύουμε είναι η 5η χρονιά που είμαστε μαζί με τους επισκέπτες μας. Τους αισθανόμαστε υγιείς και σκεπτόμενους αναγνώστες, με κρίση για το σήμερα και αναστοχασμό για το αύριο. Μείνετε συντονισμένοι, για μία δημιουργηκή και παραγωγική χρονιά για όλους μας!