Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Όλα για την ψηφιακή εικόνα!


Η PhotoVision & Image+Tech 2019 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, 5-7 Απριλίου στο Helexpo / Μαρούσι και συνδιοργανώνεται από την Be-Best και τον 'Φωτογράφο' 

Η ψηφιακή εποχή έχει κατακτήσει την καθημερινότητά μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής και κυρίως όταν αυτές μας εξελίσσουν και τείνουν να διευκολύνουν τη ζωή μας. Ο ρυθμός που οι νέες τεχνολογίες και η εικόνα αναπτύσσονται είναι σίγουρα καταιγιστικός. Οι διοργανωτές να δέχτηκαν την πρόκληση και πραγματοποιούν μία μοναδική έκθεση όπου οι σύγχρονες τεχνολογίες και η εικόνα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, μέσα σε ένα οργανωμένο πλαίσιο. Η PhotoVision & Image+Tech 2019, δημιουργήθηκε δίνοντας έμφαση στις συνέργειες στον επιχειρηματικό τομέα και στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών, προσφέροντάς τους μία μοναδική εμπειρία ενημερώνοντάς τους για όλες τις εξελίξεις του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Η έκθεση PhotoVision & Image+Tech 2019 τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αντιπροσώπων και Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων Εικόνας)

Έκθεση αρωμάτων και χρωμάτων!


επιμέλεια / φωτογραφίες Πέτρος Καστορίνης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, στην Ανθοκομική Έκθεση, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. 

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο - με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής. Η φετινή 65η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 30 Απριλίου έως 19 Μαΐου 2019, στο Άλσος Κηφισιάς 'Δημήτρης Ζωμόπουλος'. Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εθνική εορτή...


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Εθνική εορτή είναι όταν η Ελλάδα αναδεικνύεται παγκοσμίως για επιτεύγματα της, για προϊόντα της, για τη συμβολή της κάπου, για τους ανθρώπους της, τους επιστήμονες της που διαπρέπουν...

Εθνική εορτή είναι όταν ο Έλληνας δεν θεωρεί την πατρίδα του την ωραιότερη του κόσμου αλλά την ωραιότερη του κόσμου στα μάτια του, ξέροντας και τις αδυναμίες της (και τις δικές του συνάμα...) και όμως την αγαπάει και γι αυτό, θέλει να συμβάλλει στην εξάλειψη τους. Όμως αναρωτιόμαστε εάν έχουν νόημα αυτά και εάν ακούγονται ολίγον 'ξενέρωτα' τώρα που η πατρίδα μας περνά δια πυρός και σιδήρου. Γιατί τι να κάνει κι ο έρμος ο Έλληνας όταν λόγω των τεκταινομένων, οικονομικών και πολιτικών, βρίσκεται σε σύγχυση, να ταυτιστεί ή να μην ταυτιστεί με την πατρίδα του, της οποίας διοικητική (Με την πλατιά έννοια) έκφραση είναι το κράτος το οποίο όμως τον συμπιέζει παντοιοτρόπως, να μη πάθει σύγχυση, ποιος θα ζήσει η πατρίδα ή ο Έλληνας... Όλοι αναρωτιόμαστε... 

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ποιοι είμαστε...


Το https://northpages.blogspot.com είναι μία πυξίδα κατανόησης του εννοιολογικού λειτουργήματος της δημοσιογραφίας και της τέχνης.Είναι μία σκέψη αντιμετώπισης-αξιολόγησης της είδησης και της πληροφορίας, εικαστικά.

Οι δημιουργοί του https://northpages.blogspot.com/, Ανδρονίκη Παντιώρα και Πέτρος Καστορίνης, με πολυετή εμπειρία και οι δύο στο χώρο της δημοσιογραφίας, έντυπης και ηλεκτρονικής, αναζητούμε την νέα αξιοθεσία της ενημέρωσης, μέσα από το πρίσμα της καλλιτεχνικής ματιάς και της απαρέγκλιτης ποιότητας στη δημοσιογραφική της αποτύπωση.

Στην εποχή της ηλεκτρονικής απόδοσης της ενημέρωσης και της φωτογραφικής προτίμησης με άποψη, το https://northpages.blogspot.com/ κρατά την πρώτη θέση στον αναγνώστη που δεν συμβιβάζεται, για ένα διαφορετικό, ξεχωριστό ταξίδι ενημέρωσης, στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Επικοινωνία: northreport2019@gmail.com

                                                                                
https://northpages.blogspot.com/2020/11/blog-post_0.html