Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

''Τalk Show'' ή ''Κακός Λύκος''...


Από την Κέρκυρα, τελειόφοιτη αριστούχος του λυκείου στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Κι από εκεί όλα απλά ως φυσική αναπνοή για την δημοσιογράφο, Οριάνα Δημητρά.

Με σωστό χειρισμό της Ελληνικής εκδηλώνει το δημοσιογραφικό της ταλέντο. Από την τοπική εφημερίδα ''Ελευθερία'' στην τηλεόραση. Στην χρυσή εποχή του ''Αlpha'' στο ενημερωτικό τμήμα-δελτίο ειδήσεων και εκπομπές ''Εν λευκώ'' και ''Παράθυρο στα γεγονότα'' με Άννα Παναγιωταρέα, ''Talk Show'' με Μανώλη Καψή, ''Πρωινές διαδρομές'' με Γιώργο Γαβαλά και Μαρία Νικόλτσιου, ''Κάθε μέρα με τον Alpha'' με Κώστα Μαρδά και Ρίτσα Μπιζόγλη, ''Λόγω Ζωής'' με Βίκυ Χατζηβασιλείου, ''Κακός Λύκος'' με Αντώνη Κοκορίκο και Ιωάννα Σουλιώτη...

Μία πλούσια παρακαταθήκη που αξιοποιείται και στην συνέχεια. Ως διαπιστευμένη στο υπουργείο Παιδείας και Απασχόλησης συνεχίζει ως αρθρογράφος στο '''Άρθρο'' αλλά πάντα η τηλεόραση είναι η ''έδρα'' της με εξαιρετικές συνεργασίες. Στη ''ΝΕΤ'' στο πολιτιστικό-ενημερωτικό μαγκαζίνο ''Είναι ό,τι καλύτερο'' με τη Νάνσια Κωσταρά και στην εκπομπή ''Συμβαίνει τώρα'' με την Πόπη Τσαπανίδου.

Είναι δεδομένο πως η Οριάνα που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στο North Pages, δεν χρειάζεται συστάσεις μα ούτε βιογραφικό. 

Διαβάσετε το άρθρο της εδώ: