Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Στα θερινά τα φεστιβάλ...


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Φεστιβάλ υπάρχουν πολλά… Ειδικά τα διαδημοτικά τώρα το καλοκαίρι, ακόμα και εν μέσω πανδημίας! Όμως ένα διεκδικεί την μοναδικότητά του. Διοργανώνεται για 26η φορά στο χώρο του ''Άλσους Παπάγου'' και διαφέρει από όλα τα άλλα φεστιβάλ γιατί:

Το μαγικό καταπράσινο περιβάλλον του είναι σπάνιο, η εξαιρετική επιλογή παραστάσεων κι όχι ένα πρόγραμμα για να ''γεμίσουμε'' τις ημερομηνίες είναι μελετημένο με σεβασμό στο θεατή και το σπουδαιότερο, στις μέρες μας, εφαρμόζεται ένα προσιτό μεν αλλά αυστηρό ως προς την πρόληψη, υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σε μια ιδιότυπη συγκυρία και σε συνθήκες που δεν έχουμε ξαναζήσει, ολοκληρώθηκε το Α’ μέρος του 26ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου Χολαργού. Την Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινά το Β’ Μέρος του Φεστιβάλ και βάσει των σχετικών οδηγιών και πρωτοκόλλων λειτουργίας που έχει εκδώσει το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού έχει λάβει τα εξής μέτρα: Αρίθμηση και σήμανση των καθισμάτων του θεάτρου, σχέδιο των διαθέσιμων θέσεων σε δυάδες, τριάδες και τετράδες έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω των σχετικών εφαρμογών αγοράς εισιτηρίων, ενίσχυσε το προσωπικό καθαριότητας αλλά και ταξιθεσίας του ''Κηποθεάτρου''.

Η αποχώρηση των θεατών, πραγματοποιείται τμηματικά από δύο διαφορετικές εξόδους και στο τέλος κάθε παράστασης πραγματοποιείται γενικός καθαρισμός-απολύμανση όλων των χώρων με πιστοποιημένα σκευάσματα.

Το ''Κηποθέατρο Παπάγου'' είναι ένας καθιερωμένος χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια των Αθηνών. Βρίσκεται δε μέσα σε ένα περιβάλλον που το κάνει να ξεχωρίζει. Στο ανοιχτό θέατρο, έχει φιλοξενήσει με επιτυχία πολλές μεγάλες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια. Ο συνδυασμός των αμφιθεατρικά στημένων κερκίδων, στο άλσος Παπάγου, το καθιστούν ιδανικό για να απολαύσετε καλοκαιρινές συναυλίες, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.


Επιλεκτικά το πρόγραμμα
Κηποθέατρο Παπάγου Καλοκαίρι 2020

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020
“Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα)

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020
''33 στροφές'' με τη Λίνα

Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020
''Στέλλα Κοιμήσου'' του Γιάννη Οικονομίδη

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020
''Ο Αμερικάνος'', με τον Θανάση Σαράντο

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020
''Βάκχες'', του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
''Μήδεια'' του Μποστ

Πληροφορίες και επικοινωνία
για το Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού 2020

Γραφείο Φεστιβάλ
και Προπώληση Εισιτηρίων
Αναστάσεως 90
Τηλ: 213 2027187,186
Εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κατάστημα Δαναός
Μεσογείων 230, Χολαργός
Τηλ.:210 6528301,303
Εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ταμείο Θεάτρου
Οδός Κορυτσάς
6η στάση λεωφορείου Παπάγου
Τηλ: 210 65 20 412
Την ημέρα της παράστασης από τις 19:00 μ.μ.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους κάνοντας χρήση των ανάλογων ψηφιακών εφαρμογών.

Που είναι το Κηποθέατρο Παπάγου, δείτε στον χάρτη:

https://www.google.com/maps/place