Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Μορφωτικό Σαφάρι!

     
Ένας χώρος για όλες τις ηλικίες που ταιριάζει και σε όλα τα γούστα! Μια επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο θα σας προσφέρει οικογενειακά μία πολύωρη ''μορφωτική'' απόδραση! 

Τα παιδιά μαθαίνουν τα ονόματα, τους ήχους που παράγουν, τις αντιδράσεις των ζώων από πολύ μικρά. Η αντίδρασή τους όταν τα δουν στην πραγματικότητα είναι εντυπωσιακή. Επιβεβαιώνουν την ''περιγραφική'' εικόνα-συμπεριφορά που τους έχουμε δώσει και παράλληλα παρατηρούν ζωντανά τις κινήσεις τους!

                                                                                         
                                           
Η επίσκεψη σε ένα ζωολογικό κήπο είναι για αυτά ένα σπουδαίο δώρο. Το δώρο αυτό έχει περισσότερους αποδέκτες από τα παιδιά, αφού κι εμείς ως ενήλικες εκφράζουμε πάντα το ενδιαφέρον μας για το σπάνιο δείγμα του ζωικού βασιλείου. 'Έχοντας βεβαίως και εμείς, μαζί με τα παιδιά, την αντίστοιχη  ''μόρφωση'' από μικροί.
     
                      
Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα δεν απαιτεί ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας μοναδικός χώρος που φιλοξενεί άγρια και οικόσιτα ζώα και προσφέρει στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους έναν όμορφο, μορφωτικό περίπατο. Πραγματικό παραπλανητικό περίπατο, στον τέλεια ρυμοτομούμενο χώρο.


Εντυπωσιακή είναι η ηρεμία που επικρατεί στο περιβάλλον, οι χώροι ξεκούρασης από την μεγάλη βόλτα που απαιτείται για να τα δεις όλα και πιστέψτε μας, θέλει πολύ χρόνο! Παγκάκια λοιπόν και τραπεζοκαθίσματα, παιδική χαρά και το ''σαφάρι'' σας είναι ολοκληρωμένο. Σαν πρόγραμμα μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου, στην...Αφρική! 

  
Στο Πάρκο γίνονται καθημερινές ξεναγήσεις και προγραμματισμένες δραστηριότητες, εκπαιδευτικές επιδείξεις των δελφινιών καθώς και το τάισμα των ζώων. Ακόμα στο Αττικό Πάρκο, διοργανώνονται βιωματικά προγράμματα για άτομα ηλικίας από 3 ετών, καθώς και για εξειδικευμένα σεμινάρια και θεματικές εκδηλώσεις.


Η πρώτη επίσκεψη θα σας μείνει αξέχαστη...
Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 π.μ έως τη δύση του ηλίου. Η είσοδος του πάρκου κλείνει μία ώρα πριν την δύση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε, εδώ: