Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Κάντε ''κλικ'' και φύγατε!


Ένα αμοιβαία ωφέλιμο πρόγραμμα είναι το ''Τουρισμός για όλους'' του υπουργείου Τουρισμού. Η αμοιβαιότητα έγκειται εξυπηρέτηση της ανάγκης του οποιοδήποτε για ξεκούραση-διακοπές σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του και την σαφή εξασφάλιση μέσο του προγράμματος καλύτερων τιμών. 

Παράλληλα με την εφαρμογή του προγράμματος ενισχύονται οι τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί οικονομικές απώλειες από την πανδημία. Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 30.000.000 ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα ως και το τέλος του έτους. Μέσω του προγράμματος επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, που είναι συνεργαζόμενοι πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές!
             

Το http://www.koinonikostourismos.gr/default είναι ιδιωτικό ενημερωτικό τουριστικό portal που έχει σαν κύριο στόχο να σας δώσει μια πλήρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλα τα προγράμματα κοινωνικού Τουρισμού που αφορούν τον ΟΑΕΔ, τον ΟΠΕΚΑ (Αγροτική Εστία), συγκεντρωμένα, οργανωμένα σε κατηγορίες με πλήρη στοιχεία και εύκολο μενού. 

Σας δίνετε η δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρόνο 
προγραμματίζοντας καλύτερα, οικονομικότερα τις διακοπές σας...