Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Οι μαέστροι του κρέατος!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Με αριστοτεχνική γνώση της επεξεργασίας του κρέατος, τα «CARNICERO Meat & Delicatessen» στο Νέο Ψυχικό και την Κηφισιά, είναι από εκείνα τα κρεοπωλεία, που μπορεί κάποιος να βρει μια μοναδική ποικιλία σε premium κρέατα, τυριά, αλλαντικά και προϊόντα delicatessen.  

Ευφάνταστες δημιουργίες πάνω στα καλύτερα κομμάτια κρέατος, ειδικές κοπές, φινετσάτες γεύσεις στα CARNICERO, η ποιότητα είναι συνώνυμη της εμπιστοσύνης και της συνέπειας. Με προτάσεις εντυπωσιακές, οι ειδικοί του κρέατος ετοιμάζουν εύκολες και γρήγορες λύσεις, που δεν χρειάζεται κάποιος να προσθέσει τίποτε παραπάνω από το να βάλει το φαγητό στο φούρνο για ψήσιμο.
                                                                                

«...Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν τη διαδικασία πιο εύκολη για τους πελάτες μας, εξοικονομώντας τους χρόνο. Δημιουργούμε και παρουσιάζουμε το κρέας με διαφορετικούς τρόπους, έχοντας ξεχωριστές προτάσεις κάθε φορά, κάνοντας εμείς από πριν όλες τις απαραίτητες διεργασίες. Μαριναρουμε, γαρνίρουμε, δίνοντας επιλογές για κάθε στιγμή. Για ένα επίσημο γεύμα, σε μία γιορτή, μέχρι καθημερινές ιδέες για ένα διαφορετικό τραπέζι στο μεσημεριανό ή το βραδινό μας...», μας επισημαίνει ο Αλέξανδρος Βλάχος, υπεύθυνος του καταστήματος στο Νέο Ψυχικό. 
                                                                          
Ο Μανώλης Γιαννικουρής με μια εντυπωσιακή δημιουργία,
μια παραλλαγή roast beef δεμένο με χοιρινό λίπος
Ο Απόστολος Κουμπούρας με υψηλή τεχνική
στην κοπή του σπάνιου kobe beef
Το κρέας και η τεχνική του, έχουν αλλάξει επίπεδο στις μέρες μας. Στα CARNICERO υπάρχουν τα καλύτερα ποιοτικά και γευστικά κρέατα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Μεγάλη ποικιλία κοπών, tomahawk, rib-eye, t-bone από ράτσες Black angus, Charolais, Chianina, Kobe, Wagyu.
                                                                          
Roast beef δεμένο με χοιρινό λίπος, με μυρωδικά και φρούτα,
το λεγόμενο tornedo

Cote de veau, με σπασμένα πιπέρια, βότανα και πορτοκάλι
Οι εποχές έχουν αλλάξει. Το μέτριο δεν είναι πια ανεκτό για κανέναν από εμάς και η ποιότητα αποτελεί πυξίδα και οδηγό στις αγορές μας. «Πουλάμε αυτό που θα θέλαμε να αγοράζουμε και εμείς», μας λένε οι άνθρωποι των CARNICERO και όντως η συγκεκριμένη φιλοσοφία ισχύει.
                                                                                         

Tο κρέας είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν και απαιτεί ειδική μεταχείριση. Οι επαγγελματίες του κλάδου το γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια. Τα «CARNICERO Meat & Delicatessen», έχουν πάρει το βραβείο προτίμησης του κοινού για το 2020, ως τα κατάστημα στο είδος τους που θα επέλεγαν περισσότερο από κάθε άλλο στο χώρο, οι καταναλωτές.