Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Καλλιεργεί και διασκεδάζει τον θεατή!


Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ, στον πανέμορφο Δήμο Κηφισιάς, προσελκύει εκτός από τους δημότες του προαστίου και πολιτισμικούς εταίρους από όλη την Ελλάδα.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το Φεστιβάλ Κηφισιάς που έχει οργανώσει το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, άρχισε στις 18 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουλίου. Μία πλουραλιστική καλλιτεχνική επιλογή θα συντροφεύει τα καλοκαιρινά μας βράδια μας με όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας και έντονης πολιτισμικής ικανοποιησης. Ένας πνεύμονας Τέχνης και Πολιτισμού για την πόλη. Προγραμμα που πραγματικά καλλιεργεί στον θεατή, μικρό και μεγάλο, την αγάπη για τη σχέση του με την Τέχνη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επισήμανε μιλώντας για το Φεστιβάλ Κηφισιάς ότι «...Ο Δήμος Κηφισιάς πρωταγωνιστεί συνεχώς στα πολιτιστικά δρώμενα στηρίζοντας εμπράκτως τον Πολιτισμό και τις Τέχνες. Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσφέρει το πολιτιστικό αγαθό με πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο το Καλοκαίρι - Φεστιβάλ Κηφισιάς όσο και το Φθινόπωρο- Μενάνδρεια. Ευχαριστώ την Πρόεδρο Νίνα- Ασπασία Βλάχου το Δ.Σ. και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού μας «Δημήτριος Βικέλας» για την οργάνωση των εκδηλώσεων...».

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα- Ασπασία Βλάχου απο την πλευρά της, ανέφερε τα εξής: «...Με βαθιά ανάσα ανακούφισης χαιρετίζουμε την επανάκαμψη του πολιτιστικού θεσμού. Θεσμός που σηκώνει και πάλι ψηλά τη σημαία χρωμάτων, αρωμάτων, ήχων, φωτεινών λόγων και μηνυμάτων, που αποπνέουν το κορυφαίο ιδανικό του πολιτισμού σε όλες του τις εκφάνσεις. Ας το απολαύσουμε λοιπόν όλοι μαζί!..».