Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Μία τσάντα για το βιβλίο!


Συνέντευξη: Ανδρονίκη Παντιώρα

Θέλουμε το βιβλίο μας να είναι περιποιημένο, να μην τσαλακώνεται, να μην πατικώνεται μέσα σε ακατάλληλες τσάντες. Το πρώτο τσαντάκι για το βιβλίο, «The Original Book Bag», αγαπήθηκε πολύ από τους βιβλιοφάγους, οι οποίοι βρήκαν το μικρό γκατζετάκι τους, λύνοντας αυτόματα ένα μεγάλο ζήτημα. Που μπαίνει το βιβλίο μας. 

Κάπως έτσι έγινε η αρχή και δημιουργήθηκαν οι πρώτες τσάντες για το βιβλίο με έντονα χρώματα, τσάντες χαρούμενες, πρακτικής χρήσης και ποιοτικής ραπτικής. Προερχόμενες από διαφορετικούς χώρους, με εκ διαμέτρου αντίθετα ταλέντα και εξειδικεύσεις, η Μαριλένα Καρτελιά και η Στέλλα Πανταζοπούλου ( Φωτό πάνω), έσμιξαν επαγγελματικά έπειτα από τις απρόσμενες και απροσδόκητες προσταγές της ζωής. Η μία με την καλλιτεχνική ματιά, με οδηγό την αισθητική ισορροπία, ως φωτογράφος επί χρόνια σε συνεργασία με εκδοτικές και διαφημιστικές εταιρείες και η άλλη έχοντας τη στόφα της εμπορικής διευθύντριας, κινούμενη επί σειρά ετών σε μεγάλες διευθυντικές θέσεις, τους ένωσε το βιβλίο. Η αγάπη και ο σεβασμός για το βιβλίο.                                                                             
                                                                           

Κοινό χαρακτηριστικό, το διάβασμα. «Οι άνθρωποι του βιβλίου είναι άνθρωποι ειδικής κοπής. Η σχέση μας μαζί τους είναι αμφίδρομη και απαιτητική. Πριν από 2 χρόνια, ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι που συνεχίζεται. Άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος που δεν ξέραμε την ύπαρξή του. Μέλημά μας είναι να μείνουν αυτά τα τσαντάκια στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η βιοτεχνία στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, έχει ανέβει. Νιώθουμε όμως ότι είμαστε ηθικά σωστοί, όπως επίσης είμαστε πολύ προσεκτικοί στο να μην συνεργαζόμαστε με παράνομους μετανάστες. Θέλουμε τα τσαντάκια μας να είναι χαρούμενα, όπως και οι άνθρωποι που τα πουλάνε», μας λένε η Μαριλένα και η Στέλλα.
                                                                                   
                                                                          

«Στη συνέχεια όπως γίνεται συνήθως μεγαλώσαμε, η αγορά ζητούσε και άλλων ειδών τσάντες, μεγαλύτερες ώστε να χωράνε περισσότερα χαρτιά ή φακέλους, τσαντάκια φακέλους, κινητού, σακιδίου πλάτης. Πάρα πολλοί το επιλέγουν και ως συνοδευτικό δώρου. Για το περιτύλιγμα», σημειώνουν η Μαριλένα Καρτελιά και η Στέλλα Πανταζοπούλου.  Η Φθινοπωρινή και η Χειμωνιάτικη συλλογή θα χαρακτηρίζεται από υφάσματα πολυτελείας. Ετοιμάζονται τσαντάκια μεταξωτά, γούνινα, καινούργια σχέδια και χρώματα που θα συνοδεύουν τις πιο κρύες εξορμήσεις μας στις αγορές και τις εξόδους μας κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε γεωγραφικό προορισμό.  
                                                                               
                                                                             

Η «The Original Book Bag», δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία. Είναι μια εταιρεία που έχει χαρακτήρα, έχει προσωπικότητα και άποψη. Εμμένει στο να είναι ελληνική, με ασύγκριτη ποιότητα, άψογη κατασκευή και στυλ! Είναι η τσάντα του βιβλίου! Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και καταστήματα!