Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Από τη γη στον ουρανό!

γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Πόσα συναισθήματα άραγε μπορούν να χωρέσουν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Σε ένα πρωτάθλημα Παγκοσμίου Κυπέλλου, σίγουρα πολλά. Από τη γη στον ουρανό και από τα ύψη σε απότομη προσγείωση, από το Κατάρ φετός, οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, συνεπαίρνουν τους φιλάθλους τους, σε ένα ταξίδι μαγικό, ονειρικό, όπως σε κάθε Παγκόσμιο Κυπελλο.

Σε ρυθμούς Μουντιάλ όλος ο πλανήτης, ζώντας στιγμές απόλυτης χαράς, ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, πληρότητας, αλλά και απόλυτης λύπης για τους αποκλεισθέντες, για εκείνους που παίρνουν το εισητήριο της επιστροφής. Το ποδόσφαιρο, για άλλη μια φορά, όπως πάντα, επιβεβαιώνει τη φήμη του και τη δύναμή του, να ενώνει τους λαούς, να συγκεντρώνει τα πλήθη και την προσοχή εκατομμυρίων τηλεθεατών, στο κέντρο του γηπέδου.                                                                         


Με τη μπάλα και τους αθλητές να κάνουν τα μαγικά τους γύρω από αυτήν, οι εκπλήξεις πολλές, ανατροπές και ξεσπάσματα, πανηγυρισμοί και εξοντωτικές διαθέσεις μέχρι να τερματίσει το κοντέρ της αντοχής από κάθε πλευρά, παίχτες και φίλαθλοι, προπονητές και υποστηρικτές, τα δίνουν όλα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεπανάληπτες στιγμές!