Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ένα αντικείμενο, μία ιστορία!


Αντικείμενα διακόσμησης, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με επιρροές από την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου, συγκεντρώνονται στο FILOSOFI, το κατάστημα που στηρίζει μικρούς χειροτέχνες παραγωγούς, με προϊόντα από φυσικά υλικά που αποπνέουν ένα γήινο χαρακτήρα και απαράμιλλη ποιότητα.

Με γνώμονα τις ισχυρές ανθρώπινες αξίες, το FILOSOFI είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με παραδοσιακά αντικείμενα χειροτεχνίας από όλη την Ελλάδα, αντικείμενα διακόσμησης, ηθικής και βιώσιμης παραγωγής. Καλάθια, υφαντά, υφάσματα, κεραμικά… κάθε αντικείμενο στο FILOSOFI «υπογράφει» τη δική του ιστορία. Ιστορίες που πίσω από αυτές, υπάρχουν άνθρωποι, που σέβονται και αγαπούν την εργασία τους και επιθυμούν να δημιουργούν, φροντίζοντας το περιβάλλον που ζουν.


Στα χρόνια που διανύουμε, η τάση της υπεύθυνης κατανάλωσης που βασίζεται στην κριτική σκέψη, στην επιλεκτική στάση είναι στο προσκήνιο, αφορά τον καταναλωτισμό με οικολογική συνείδηση, με μέτρο, ενώ η προτίμηση σε προϊόντα χειροποίητα, που οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτά σέβονται τη φύση και ότι παράγει, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. 
                                                                           

Το brand που επανασυστήνει το ethnic, το FILOSOFI, έχει κατακτήσει το κοινό του, συνδυάζοντας το bohemian στυλ, με υψηλές ηθικές αξίες. «Θέλουμε να προσφέρουμε μια πραγματικά συνειδητή εναλλακτική διακόσμηση, που φροντίζει τους ανθρώπους και τον πλανήτη, προωθώντας κοινωνικά και οικολογικά την υπεύθυνη κατανάλωση. Ταυτόχρονα, θέλουμε να αποδείξουμε ότι είναι δυνατό να επιτευχθεί οικονομική ισορροπία, με θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο», εξηγεί η ομάδα του FILOSOFI.
                                                                              

Το FILOSOFI, υποστηρίζει και προωθεί τους Έλληνες τεχνίτες από όλη τη χώρα, προσφέροντας ξεχωριστά, μοναδικά, χειροποίητα αντικείμενα διακόσμησης, τα οποία θα προσδώσουν την υπεροχή της διακριτής ιδιαιτερότητας στο χώρο σας.
                                                                         

Είναι το πρώτο κατάστημα στο χώρο της διακόσμησης σπιτιού σε αυθεντικό ελληνικό στυλ. Μότο του, το «Greek Chic». Μπείτε στον κόσμο των ελληνικών μοτίβων, των αυθεντικών δημιουργιών, του ethnic, boho και ανακαλύψτε πως μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο σας, προσδίδοντας αυθεντικό, ελληνικό στυλ. Greek Chic!

https://www.filosofi.gr