Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Νέα προσπάθεια!


Εν μέσω του προεκλογικού αγώνα των πολιτικών κομάτων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογες, γίνονται ταυτόχρονα και οι ανακοινώσεις των υποψήφιων εκλογικών συνδυασμών για τις Δημοτικές εκλογές 2023.

Ο Χαράλαμπος Μπονάτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και παρουσίασε το πρόγραμμά του, με το συνδυασμό ''Συμμετέχω'' για τις Αυτοδιοικητικες εκλογές την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, διεκδικώντας το αξίωμα του Δημάρχου, στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού. Φίλοι, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, βρέθηκαν στο πλευρό του Χαράλαμπου Μπονάτσου, σε αυτή τη νέα του προσπάθεια, σε μια ζεστή, πολυπληθής εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Φιλοθέη.

Με στενούς δεσμούς με την κοινωνία του Νέου Ψυχικού, ο Χαράλαμπος Μπονάτσος, παρουσίασε του βασικούς άξονες του προγράμματός του, μίλησε για τις ανάγκες των κοινωνιών του δήμου και για όσα χρειάζεται να γίνουν στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού, τονίζοντας και υπερθεματίζοντας τους τομείς στους οποίους χρειάζεται να σταθεί η επόμενη διοίκηση του δήμου όπως:

  • Η διεκδίκηση χρηματοδοτικών προγραμματων
  • Η πρόσληψη υπαλλήλων στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του δήμου
  • Ο εκσυγχρονισμός του στόλου του δήμου
  • Η συντήρηση των έργων και στις τρεις κοινότητες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τα σπασμένα παρτέρια στο Νέο Ψυχικό, τις πεπαλαιωμένες και βανδαλισμένες οδοσημάνσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους και η εικόνα ελλειπούς ασφαλτόστρωσης.

Τέλος, ο επικεφαλής του "Συμμετέχω", αναφέρθηκε σε έργα αθλητισμού και πολιτισμού, εστιάζοντας επίσης στη νεολαία και σε προγράμματα για νέους και εφήβους που δεν υπάρχουν στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού.