Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Τα "μυστικά" μιας μεγάλης αθλήτριας!


Συναντηθήκαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η αναστάτωση από την εσωτερική συγκίνηση έκδηλη, διαπερνούσε όλο της το είναι. Αντικρύζοντάς την στο Ολυμπιακό στάδιο, παράγοντες, εργαζόμενοι, προπονητές και αθλητές, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Την αγκάλιαζαν!. «…Όλγα εσύ εδώ…;» τη ρωτούσαν. 

Πότε σταμάτησες να έρχεσαι, είναι το πρώτο πράγμα που της είπα. «...Σταμάτησα το 2006, αλλά ερχόμουν για προπονήσεις. Επειδή όμως δεν διέκοψα το άθλημα λόγω ηλικίας, πήρα τότε την απόφαση να σταματήσω λόγω κάποιων καταστάσεων. Δεν ήταν μια συνειδητή απόφαση. Ήταν μια πιεστική απόφαση λόγω των συνθηκών και με τις προπονήσεις που συνέχισα για 1 χρόνο μετά, έμπαινα πάλι σε αγωνιστική διάθεση, ανταποκρινόταν το σώμα μου. Από το 2007 έκανα 10 χρόνια να έρθω. Δεν ξαναήρθα από τότε. Ήρθα λόγω της κόρης μου ξανά, να της δείξω που αθλούμουν και να δει η ίδια το χώρο από κοντά...» 

Ανατριχιαστική στις περιγραφές της, η Όλγα Βασδέκη μας εξομολογείται τα δικά της «μυστικά» και τα «μυστικά» ενός καλού αθλητή. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της εδώ: