Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Προτεραιότητα στον πολίτη!


 γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Η ''αλλαγή για τη Νέα Ιωνία'' σε μία νέα μαζική εκδήλωση δείχνει την ισχυρή της δυναμική. Ο επικεφαλής  Βασίλης Χριστοδούλου παρουσίασε το πρόγραμμά και τους υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους που συνθέτουν τον συνδυασμό!

Με τη ομιλία στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων ο επικεφαλής της παράταξης ''αλλαγή για τη Νέα Ιωνία'', υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασίλης Χριστοδούλου επαναπροσδιορίζει τη θέση σου συνδυασμού του. Η παράταξη δημιουργήθηκε για να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στο αυτοδιοικητικό φάσμα της Νέας Ιωνίας.


Ο Βασίλης Χριστοδούλου ήταν απόλυτα σαφής ως προς την την ανάδειξη όλων των πολιτικοινωνικών προβληματων που αναζητούν λύση και ταλαιπωρούν τους δημότες αρκετα χρόνια. Ως θεμέλιο λίθο της σύγχρονης πολιτικής που θα ασκήσει όταν εκλεγεί δήλωσε ότι θα είναι η προτεραιότητα στον πολίτη. Ο άνθρωπος, η οικογένεια, το παιδί, η γυναίκα, ο εργαζόμενος, ο επαγγελματίας, ο αθλητής Ιωνιώτης θα έχουν τον πρώτο λόγο.


Η συγκέντρωση που έγινε στο κέντρο της εμπορικής πλευράς της Νέας Ιωνίας ήταν εντυπωσιακή στην προσέλευση του κόσμου και στον παλμό των επιθυμιών για τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Βασίλη Χριστοδούλου!