Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα με Golden Cup!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Οι πρώτες καλημέρες, οι πρωινές μας συναντήσεις κάθε μέρα, αλλά και όλη μέρα, είναι στο Golden Cup". Με μια κούπα υψηλής ποιότητας καφέ, που ξυπνά τις αισθήσεις μας, τονώνει το σώμα και γαργαλάει το πνέυμα. Γιατί είπαμε, ο καφές δεν είναι συνήθεια, είναι απόλαυση και προτίμηση, είναι η ιδιαιτερότητα της γεύσης, το χαρμάνι και το καβούρδισμα.


Ο καφές είναι γούστο και στα γούστα της γεύσης, ο καθένας μας ακολουθεί το δρόμο του, το δρόμο που ικανοποιεί τη χορδή της απόλαυσης και της ευχαρίστησης. Γιατί, όπως έλεγε και αυτή η παλιά καλή φίρμα, "...γιατί έτσι μας αρέσει"!

Η Άννα Σημαντήρη στο Golden Cup, γεμίζει τα πρωινά μας με την 
καλύτερη πρωινή μας γεύση, τη γεύση του καφέ!

Κάθε πρωί στο Golden Cup, οι αισθήσεις μας ξυπνούν! Η Άννα Σημαντήρη είναι εκεί, σχεδόν καθημερινά, για να μας καλωσορίσει και να μας περιποιηθεί, για τα πρώτα πρωινά "σχόλια", τις πρώτες κουβέντες. Ζεστά κρουασάν, αλμυρά μπριοσάκια, χειροποίητα κουλουράκια και γλυκά, αποτελούν εκτός του καφέ τις πρώτες γεύσεις του πρωινού μας, τις επιλογές μας, όλα φρέσκα, έτοιμα προς κατανάλωση.
                                                                                   
                                                     

Ο δρόμος του καφέ έχει σκιρτήματα, έχει μνήμες, αξέχαστες και λησμονικές, έχει γεύση που μένει. Πάντα το αισθητήριο της γεύσης καθόριζε τις επιλογές. Για όσους η ποιότητα έχει τη σημασία της, για εκείνους που η ποιότητα χαράζει την πορεία, για εκείνους που το καλό και το καλύτερο διατηρούν τις διαφορές τους, η ποιότητα μετράει, ανεβάζει τα πρότυπα και τον ανταγωνισμό.
                                                                                   

Η κουλτούρα του καφέ βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές και ο καφές ως ρόφημα για μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, αποτελεί σημαντική επιλογή της ημέρας, δεν περνά απαρατήρητος. 

Καλό Χειμώνα λοιπόν με ζεστούς ή κρύους καφέδες!