Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ο ήχος και το θέαμα, μέσα μας!


Η συλλογική μας μνήμη διαμορφώνεται μέσα από δράσεις πολιτιστικές και πολιτισμικές, στοιχεία προερχόμενα από τη μαζική κουλτούρα, τη μουσική, τα θεατρικά ''προϊόντα'', το σινεμά.

Η συλλογική μας μνήμη είναι αναφορές σε πράγματα που θυμόμαστε όλοι, που τα είδαμε όλοι, που τα ακούσαμε, που τα βιώσαμε. Ο Καλοκαιρινός συνδιασμός θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων στην πόλη, εμπλουτίζει τη μνήμη μας, γεμίζοντάς την πολιτιστικές αναμνήσεις.
Στις 22, 24 και 25 Ιουλίου σε Κηφισιά, Παπάγου και Χαλάνδι αντίστοιχα, έχουμε σοβαρό λόγο να μείνουμε Βόρεια και να παρακολουθήσουμε, ξεχωριστές εκδηλώσεις!

Δευτέρα 22 Ιουλίου
Θεατρο: ''Το σύμπαν του Αϊνστάιν'' του Θανάση Θεολόγη
Η ιστορία του ανθρώπου που άλλαξε τον κόσμο και ανέτρεψε όλες τις συμβατικές γνώσεις γύρω από το σύμπαν, μας παρουσιάζεται μέσα από τη θεατρική παράσταση ''Το σύμπαν του Αϊνστάιν'' του Θανάση Θεολόγη.στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς
Διονύσου και Μυρσίνης 2
Τηλ.: (213) 2007100
mail: info@kifissia.gr

------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιουλίου
Συναυλία: Του Σταύρο Σαλαμπασόπουλο
Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει με ένα καλοκαιρινό crossover πρόγραμμα. Ο πετυχημένος τενόρος μαζί με την ορχήστρα του και εκλεκτούς καλεσμένους του την Ελένη Πέτα και Μottet, σε ένα ταξίδι με μοναδικές αγαπημένες επιτυχίες και διασκευές. Όπερα, κινηματογράφο και έντεχνο τραγούδι. Από τον Φρανκ Σινάτρα, τον Αντρέα Μποτσέλι και τον Μισέλ Λεγκράν στους μεγάλους Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Μουζάκη, Μίμη Πλέσσα

Κηποθέατρο Παπάγου
Κορυτσάς, 6η Στάση Παπάγου
Πληροφορίες, Προπώλησης Εισητηρίων:
Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90,
Τηλ.: (213) 2027187186
Δαναός: Μεσογείων 230, Χολαργός, τηλ.:(210) 6528301303
Ταμείο Θεάτρου: Τηλ.: (210) 65 20 412
(Την ημέρα της παραστάσεως από τις 19:00)

-------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιουλίου 
Μουσική παράσταση: ''Νηστικός Δείπνος'' 
με τον Νίκο Καλογερόπουλο
Με ''Τα παιδιά του Τρένου'' ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, ποιητής και τραγουδοποιός Νίκος Καλογερόπουλος ''στρώνει'' και πάλι τραπέζι για δείπνο με πνευματική τροφή στην ρεματιά με 6μελές μουσικό σχήμα για την παράσταση: "Στων νηστικών τον δείπνο τον μεγάλο".

Θέτρο Ρεματιάς Δήμου Χαλανδρίου
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ.: (210) 6855898
e-mail: aetopoli@otenet.gr