Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Κόντρα στον καιρό...


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Πρεμιέρα χθες για το Beach Party Festival, στην μαγευτική Αγία Άννα της Εύβοιας. Το συναυλιακό φετινό Καλοκαίρι, ξεκίνησε, έχοντας την υπογραφή του κορυφαίου κατασκηνωτικού φεστιβάλ. 

Η πρεμιέρα του, αργά χθες τη νύχτα, συνδυάστηκε με ξαφνικές, έντονες καιρικές συνθήκες για την εποχή, που δυσκολεύουν για σήμερα την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.


Από τον καύσωνα των 40+, στη βροχή και τους δυνατούς βοριάδες που έχουν προκαλέσει σοβαρές καταστροφές στη Χαλκιδική και στην κάθετη πτώση της θερμοκρασίας. Κόντρα στα καιρικά αυτά φαινόμενα, η πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, γέμισε από κόσμο.
                 

Απολαμβάνοντας την ομορφιά και τις απρόβλεπτες συνθήκες της φύσης, οι μουσικόφιλοι ήταν εκεί όπως οι ''αθλητές'' και οι "κολυμβητές". Βουτιές στο Αιγαίο, βόλεϊ στην παραλία, υπό τους ήχους του ζωντανού πρόγραμματος του Beach Party Festival, που καθιστά στην κυριολεξία την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση!

Το Beach Party Festival συνεχίζετε ως την Κυριακή... με τον καιρό να βελτιώνεται αισθητά από αύριο. Προλαβαίνετε, για να ζήσετε από κοντά τους μοναδικούς... Κωστή Μαραβέγια, Πυξ Λαξ, Γιάννη Χαρούλη, Φοίβο Δεληβοριά και τον ανεπανάληπτο Γιώργο Μαζωνάκη.

Περισσότερες φωτογραφίες
Νorth Portfolio Beach Party Festival: