Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Η επιλογή σας...!


Ο ορισμός της τελειότητας είναι υποκειμενικός. Είναι διαφορετικός για τον καθένα μας και οι παράμετροι που την ορίζουν μεταβάλλονται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου λόγο της διαφοροποίησης των όσων πιστεύουμε για την τελειότητα. 

Έστω κι αν η τελειότητα σε κάποιους τομείς επιτευχθεί και πάλι θα είναι εφήμερη και προσωρινή. Η πραγματικότητα της τελειότητας είναι εμφανής μόνο σε απτά και δεδομένα και με οποιονδήποτε τρόπο ''καταγραμμένα''. 

Το North Pages καθώς και οτιδήποτε ''παίζει'' στο διαδίκτυο προσφέροντας την όποια ενημέρωση και αναζητά την επισκεψιμότητα και είναι υπαρκτό. Τα στοιχεία, οι μετρήσεις κάνουν την διαφορά. Το North Pages δημιουργήθηκε για να κάνει την διαφορά, προσφέροντας στον αναγνώστη ή καλύτερα μεταφέροντάς του την ευχαρίστηση που νιώθουν οι ''συγγραφείς'' και αυτοί που αποτυπώνουν με τις εικόνες τους το κάθε θέμα. Και θα ήταν πολύ απλό να ορίζαμε αυτό με το ότι: ''Zηλεύουμε τους επισκέπτες μας, κι αν δεν είμαστε οι δημιουργοί του North Pages, θα θέλαμε να είμαστε αναγνώστές του''. 

Δεν αρκεί όμως αυτή η στενή υποκειμενική αντίληψη. Eυτυχώς την διαφορά, την επιβεβαίωση και επιβράβευση της κάθε δουλειάς στο αχανές διαδικτυακό σύμπαν την κάνετε εσείς! Έχοντας ανοικτά τα χαρτιά μας (Μετρητή επισκέψεων) από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ''γέννησης'' του North Pages, εσείς οι επισκέπτες οριοθετείτε την τελειότητα! 1000 κλικ την ημέρα, παγιωμένα πλέον μόλις στον τρίτο μήνα ζωής την ορίζουν! 

Μείνετε συντονισμένοι θα δημιουργήσουμε πολλά μαζί!