Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η διαφορά είναι στην καρδιά!


Επικοινωνούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τον επισκέπτη μας πέρα από τις λέξεις. Kαι βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο επικοινωνίας γιατί είμαστε ταυτισμένοι στην ίδια συχνότητα, ακριβώς όπως σε ραδιοφωνικό σταθμό... σε ζωντανό πρόγραμμα! 

Δεν θα μπορούμε να ακούσουμε την ίδια μουσική, να ανταλλάσουμε αμοιβαίας συναισθηματικής αξίας μηνύματα, αν δεν ''ανοίγαμε'' ένα ''διάλογο'' μαζί του, όπου άνθρωποι μιλούν στην ίδια συχνότητα, την ίδια στιγμή και με την ανάλογη δυναμική.

Η διαφορά είναι στην καρδιά! Όταν γράφουμε εδώ στο  https://northpages.blogspot.com/ είναι λόγια απο καρδιάς, με αγάπη, είμαστε σε πλήρη επίγνωση, σε σύνδεση με τον άλλον και με τον εαυτό μας. Αυτό το είδος επικοινωνίας ξεπερνά την ανάγκη μας να έχουμε δίκιο ή να μην έχουμε... 

Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζοντας μας, μας έχετε κατατάξει πρώτο blog στον πίνακα ανερχόμενων, επί πέντε μήνες και συνεχίζετε στο Ελληνικό ανάλογο Traffic Rank. Από... από καρδιάς σας ευχαριστούμε! Ειδικά με την χθεσινή σας ''μαζική'' (3453!!!) επισκεψιμότητα.