Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Στον χαρταετό θα είναι άπιαστοι!

γράφει o Πέτρος Καστορίνης

Τα συνεχή lockdown της κυβέρνησης κατόπιν των προτάσεων της επιτροπής λοιμωξιολόγων έχουν φέρει σε οριακό επίπεδο όχι μόνο την οικονομία αλλά και τις ανθρώπινες ψυχικές αντοχές. 

Πρώτη φορά στην ιστορία της επιστήμης προτείνεται εγκλεισμός στον εγκλεισμό και μάλιστα αυστηρότερος του αυστηρού!... Οι γιατροί πρέπει να δίνουν θάρρος και όχι να καταστρέφουν την ψυχολογία του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών. Αναζητάται ο στόχος των έμμισθων υπαλλήλων της κυβέρνησης ως επιτροπάρειοι, καθώς και των έμμεσα μισθωτών συνεργατών της, δημοσιογράφων των καναλιών.

Πέρα από τα νέα παιδιά που υποφέρουν, τους εφήβους που πλέον κανείς δεν μπορεί να τους συγκρατήσει μέσα, όλοι έχουν δικαίωμα για μια θέση στον ήλιο... Το σπουδαιότερο είναι πως την ετικέτα ''προσωπική ευθύνη'' που τα μέσα ενημέρωσης με πολύ σάλιο κολλάνε στους πολίτες θα πρέπει να την ξεκολλήσουμε... να την ''ταγκάρουμε'' στους λοιμωξιολόγους και στην ομάδα της πολιτικής προστασίας. Ας αναλάβουν επιτέλους την ευθύνη των πράξεών τους... το ακορντεόν δεν το έχουν! Ας πετάξουν χαρταετό, κανείς δεν θα μπορέσει να τους ξεπεράσει..!