Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Μικρά, μεγάλα, πλούσια σε χρώμα!

γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Τσάντες σε έντονα χρώματα και μικρού μεγέθους. Παπούτσια σε παστέλ και ασημί τόνους. Αυτή τη σεζόν, τα γυναικεία αξεσουάρ που θα κάνουν την διαφορά στην ''εορταστική'' καλοκαιρινή μετά κορονοϊού εποχή θα είναι... πολύχρωμα! 

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας που πάντα προπορεύονται ως προφήτες της εποχής, ήδη με τις δημιουργίες τους γιορτάζουν την απελευθέρωση από τα ''δεσμά'' του ιού το ερχόμενο καλοκαίρι. Από χθες είμαστε στην τελική ευθεία για την πιο αγαπημένη εποχή των περισσότερων, το καλοκαίρι! Οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας ''χρωματίζουν'' χαρούμενα τα φετινά αξεσουάρ στην προσπάθειά τους να μας τα κάνουν πιο προσιτά αλλάζοντάς μας την μαυρισμένη διάθεση των εγκλεισμών.



Παράλληλα τα αξεσουάρ γίνονται πιο μικρά, μικρές τσάντες στην προσπάθεια να έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στην κίνηση έτσι ώστε να φροντίζουμε και να αποφεύγουμε τις έντονες περιοχές μεταδοτικότητας και χειρισμού αντισηπτικών και της μάσκας μας! Και ενώ οι τσάντες μικραίνουν τα γυαλιά ηλίου μεγαλώνουν. Παραμεγαλώνουν, σε σημείο που ξεπερνούν μάλιστα τα μεγέθη των '70s. Έτσι ώστε να προσφέρουν και προστασία από τα αιωρούμενα σταγονίδια.


Berta Alvarez και ο Kito Muñoz παρουσίασαν μία επιλογή από την νέα τάση των οίκων μόδας και σχεδιαστών: Emporio Armani,Chanel Gucci, Prada, Flamenco, Loewe, Missoni, Givenchy, Tiffany, Nina Ricci, Suarez, Miu Miu, Hourglass, Christian Dior., Insignia Initials, Carolina Herrera, Fendi, Tod, Salvatore Ferragamo, Bimba y Lola, Camper Lab. H Berta Alvarez (http://superbe.co/talent/berta-alvarez/) είναι μία από τις κορυφαίες Fashion Editor/Stylist του κόσμου όπως και ο φωτογράφος Kito Muñoz (http://www.kitomunoz.com/) που αποτύπωσε την ''τάση'' με τον γνωστό μοναδικό-εναλλακτικό τρόπο!