Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Τιμή μας η εικαστική δημιουργία!


Αν και έχει ένα ιστορικό διαδρομής 70 χρόνων περίπου ως τίτλος, το "Ράλλυ Ακρόπολις", θα έλεγε κανείς ότι φτάνει σε αναγνωρισιμότητα, σε παγκόσμιο ενδιαφέρον, το "Μαραθώνιο".

Το "Ράλλυ Ακρόπολις ήταν από όταν ξεκίνησε τη δεκαετία του '50 και είναι φυσικά μέχρι και σήμερα, η προβολή της χώρας στο εξωτερικό. Το αυτοκίνητο είναι το μέσο, το οποίο το τοποθετούν οι εικονολήπτες στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, στα Μετέωρα, στα Φουρνά, στο Πλατανάκι, στην Παύλιανη, στο Χάνι Ζαγκανά, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο Ζάπειο Μέγαρο, δημιουργώντας εικόνες που ταξιδεύουν σε όλη την οικουμένη. Είναι μια γιορτή για όλους, όχι μόνο για τους λάτρεις του motorsport.                                                                                     

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, στο North Pages, έχοντας τη γνώση της τεράστιας αξίας του θεσμού, η ανάθεση της εικαστικής δημιουργίας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Βιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις συνεχόμενες αλλαγές στις ζωές μας όπως είναι και η φυσική ροή της εξέλιξης, το δημιουργικό τμήμα North Creative, στέκεται σήμερα αρωγός της εικαστικής δημιουργίας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις. Είναι πολύτιμο και αναζωογονητικό για μας, αφουγκραζόμενοι την πορεία ενός ιστορικού θεσμού. Οι δημιουργικές μας αναζητήσεις μας εμπλουτίστηκαν με την στοχαστική ανησυχία μας, που δεν υπόκεινται σε κανονιστικού τύπου συμβάσεις και πρότυπα.

Κρατώντας ως οδηγό την ακατέργαστη έκφραση, σε συνδυασμό με την δυναμική του αυθεντικού, συμπεριλάβαμε στη δημιουργία, στοιχεία που αναδεικνύουν την σημαντικότητα του γεγονότος, προσδίδοντας τα κοινωνικά, πολιτιστικά, αισθητικά χαρακτηριστικά του χθες και του σήμερα.

Ευχαριστούμε!