Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Μαρτυρίες παρελθόντος!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα
 
«Μαρτυρίες του παρελθόντος, αφήνουν στο παρόν το σημάδι τους, αποδεικνύοντας ότι κάποτε υπήρξαμε».

Ο χώρος τέχνης «Μελάνυθρος», φιλοξενεί τις «Ιστορίες Πηλού (3)», με τίτλο «Αποτυπώματα», μια έκθεση που οργανώνει και επιμελείται η Εικαστικός – Κεραμίστρια Μαριλένα Μιχοπούλου, μαζί με την ομάδα τέχνης «Terractiva», μια ομάδα καλλιτεχνών που δημιουργούν και πρωτοπορούν κάθε φορά με οδηγό το ταλέντο, το πάθος και τις εμπνεύσεις τους.

Τα «Αποτυπώματα» φωτίζουν τις αποδείξεις της ύπαρξης, καθώς η ταυτότητα του διερχόμενου, περνά μέσα στο χρόνο, αφήνοντας τη σφραγίδα του, ανεξίτηλη. Η Μαριλένα Μιχοπούλου, με το νέο έργο της «Κύκλοι ζωής», δίνει έμφαση στη ροή της ζωής. Η νέα της δημιουργία, ανήκει στη σειρά των «Σπονδύλων» και αναδεικνύει το πέρασμα από την παιδική ηλικία, στην ενηλικίωση και την ωρίμανση στη συνέχεια.
                                                                           

Η έκθεση «Αποτυπώματα» κάνει τα εγκαίνιά της την Τετάρτη, 8 Ιουνίου στις 18.00 και διαρκεί έως τις 2 Ιουλίου. Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 17.30 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 14.30.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Λασκαρίνα Γιακουμάτου, Αλίν Δικαιούλια, Μίρκα Δραπανιώτου, Μάγκυ Ιωάννου, Γιώργος Κατσίγιαννης, Φανή Μεταξά, Ρένα Μεταξά, Μαριλένα Μιχοπούλου, Κατερίνα Μπάκλη, Νέλλη Νατζαρή Λεόν, Έλλη Σοφιανοπούλου, Έλενα Σταθοπούλου, Φούλα Στρατηγάκη, Δήμητρα Σταύρου, Brenda Urlichsen, Έλκη Φωτιάδου.

Χώρος Τέχνης «Μελάνυθρος»
Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο
210 3636904, info@melanithros.gr
Fb: @melanithros