Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Η ώρα του καφέ!


Η πρώτη κίνηση της μέρας, η νέα αρχή, το ξεκίνημα της νέας ημέρας, είναι η η στιγμή του πρώτου καφέ. Η ώρα του καφέ. 

Πολύτιμη, τελετουργική, η ώρα που έστω και για 1 λεπτό, όλα σταματούν, για το πρώτο σπινθήρισμα, την πρώτη λάμψη ευχαρίστησης και απόλαυσης ενός καλού καφέ.

Ο καφές στην κουλτούρα της χώρας μας, συγκεντρώνει την παρέα στο τραπέζι, ανοίγει συζητήσεις, φέρνει λίγο πιο κοντά τους ανθρώπους, αποτελούσε διαχρονικά το κίνητρο και την αφορμή για κοινωνικοποίηση, κους κους και κουβεντούλα. Επαγγελματικές συναντήσεις, ολιγόλεπτες συνευρέσεις, με έναν καφέ και λίγη καλή διάθεση, ανοίγουν τα θέματα και οι συζητήσεις.   

Το Centro Cafe, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, βρίσκεται σε ένα όμορφο, περιποιημένο χώρο μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου στο Νέο Ψυχικό. Πλήρως αναναιωμένο και ανακαινισμένο, υπό νέα διεύθυνση, προσφέρει τη δυνατότητα απόλαυσης ενός καλού καφέ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με συνοδευτικά χειροποίητα γλυκά και σνακς που δημιουργούν με μεράκι και πολλή αγάπη οι ιδιοκτήτες του. 

Αποτελεί ένα all day στέκι για τους κατοίκους του Νέου Ψυχικού και τους εργαζόμενους, περαστικούς στην περιοχή, που ψάχνουν να κάνουν το διάλλειμμά τους, απολαμβάνοντας έναν καλό καφέ με ένα ποιοτικό, γευστικό επιδόρπιο, branch ή ένα χορταστικό μίνι γεύμα. Επισκεφθείτε το, κάθε ώρα της ημέρας. Από νωρίς το πρωί, έως το βράδυ, για φαγητό και ποτό.