Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ημέρες καριέρας!


Ένα τετραήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού, ανίχνευσης και διερεύνησης της κατάλληλης επιλογής σπουδών και κατ' επέκταση της εργασίας του μέλλοντός τους, πραγματοποιεί η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών στα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και ΔΕΛΑΣΑΛ. 

Με δυνατούς ομιλητές, εξαιρετικούς ο καθένας στο είδος του, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εξειδίκευσης στον εργασιακό τομέα, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα σε αυτή την τετραημερίδα, να γνωρίσουν τα σύγχρονα δεδομένα της τρέχουσας κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας, να προσαρμοστούν σε αυτά, αλλά και να προσαρμόσουν τη δική τους προσωπικότητα, να εντοπίσουν με ρεαλισμό τα ενδιαφέροντά τους, όπως ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών Βασίλης Σπυρογιάννης, σύμφωνα με τις ξεχωριστές ικανότητες, δεξιότητες και αξίες τους, να διευκολυνθούν στη διαδικασία λήψης απόφασης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει, ώστε να κάνουν τις επιλογές που τους ταιριάζουν.

Την ημερίδα, άνοιξαν επίσης με τους χαιρετισμούς τους, η Αλίκη Γκιζελή, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Υγείας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, η Εύα Φουντουλάκη, M.Sc. Coun. Psychology, Διευθύντρια της Ariston Psychometrics και ο Στυλιανός Αμαργιανάκης, Γενικός Διευθυντής του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF (Κεντρική Φωτό με το Γενικό Διευθυντή της Σχολής Βασίλη Σπυρογιάννη και τον Γρηγόριο Ντοβίνο, Permanent Placement Director - Executive Search στην Adecco). 

Κάνε τη δουλειά που σου αρέσει, κάνε τη δουλειά που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα, λένε αυτοί που ξέρουν. Ισχύει! Ισχύει μάλιστα με επαυξάνουσα ένταση, ιδιαιτέρως σήμερα, στους τόσο διαφορετικούς, απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε, η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, διενεργεί μια σημαντική, πρωτοπόρα, καινοτόμα πρωτοβουλία, έναν οδηγό σταδιοδρομίας, που οδηγεί βήμα, βημά τους μαθητές στη μελλοντική τους επιτυχία. 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα:
https://www.youtube.com/watch?v=dkh-wfXAC2g