Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Αγώνας δρόμου για το νεανικό διαβήτη!


Αγώνα δρόμου διαφορετικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για την ενίσχυση του οργανισμού κατά του νεανικού διαβήτη, διοργάνωσε η  Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Δημοτικό στο Μαρούσι.

Σε συνεργασία με το ΔΕΛΑΣΛ Αλίμου και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετέχοντες δρομείς, εθελοντές, γονείς και παιδιά, δώσανε το παρόν, συνεισφέροντας είτε ως εθελοντές αιμοδότες, είτε καταβάλλοντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, στην προσπάθεια της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη, που στέκεται δίπλα στα νέα παιδιά με διαβήτη. Στη διοργάνωση συμμετείχε ο Ερυθρός Σταυρός και το Όραμα Ελπίδας.
                                                                                     

                                                                                     

Παρόν στη δράση έδωσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος (Φωτό πάνω, μαζί με την Γενική Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών Δημοτικό Νηπιαγωγείο, Δήμητρα Πρελορέντζου), εκπρόσωποι της Περιφέρειας, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιάννης Κεχρής, του Δήμου Αμαρουσίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, εκπρόσωποι φορέων, η πρόεδρος του ΠΕΑΝΔ Σοφία Μανέα, η πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ, Ρένα Μπαρδάνη και καλαθοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Πετρόπουλος και ο Δημήτρης Φλιώνης.
                                                                             

                                                                                  

Με κεντρικό σύνθημα "Ας προσφέρουμε από καρδιάς, σε όσους μας έχουνε ανάγκη", γονείς και παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου, σε μια εκδήλωση στήριξης στον άνθρωπο, συμβάλλοντας ο καθένας με τον τρόπο του, στο σημαντικότερο αγαθό, την υγεία.