Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

« Διάλογος με τους πολίτες »


Προικισμένη εκ «φύσεως», κατάφυτη και καταπράσινη, με τα ζηλευτά παραδοσιακά, αρχοντικά της σπίτια και με ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, η Κηφισιά είναι ένα προάστιο που συγκεντρώνει ευρωστία και ευμάρεια.

Παρόλ’ αυτά, υπάρχει κοινωνική διαστρωμάτωση και σαφέστατα, εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο, γι’ αυτό και η νέα δημοτική αρχή, χρειάζεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. 
Ελλείψεις υπάρχουν... «...ή μάλλον καλύτερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν επαναπαυόμαστε στην ομορφιά του προαστίου...», μας λέει ο Νίκος Χιωτάκης, υποψήφιος και πάλι για τη δημαρχεία της πόλης.
Ο Νίκος Χιωτάκης γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Γέννημα θρέμμα Κηφισιώτης, μεγάλωσε στα θερμοκήπια του πατέρα του Γιώργου, στην οδό Αμαλίας. Γιος του αείμνηστου Γιώργου Χιωτάκη, επί χρόνια δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Δημήτρη Ζωμόπουλου, ανέλαβε τα σκήπτρα της πολιτικής, συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία την παράδοση της οικογενείας, καθώς εκλέχθηκε δήμαρχος για δύο συνεχόμενες τετραετίες στο δήμο.

3 Σημεία επαναπροσδιορισμού των αναγκών:
Πόλη προορισμός
Δημιουργία Ποδηλατόδρομων
Καλύτερη επικοινωνία με την Αθήνα