Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Μυθολογικές αναζητήσεις!


Ο κένταυρος Χείρων, γιος του Κρόνου, είναι μια σημαντική μορφή της ελληνικής μυθολογίας, τόσο για τη σχέση του με τη θεραπεία και άλλες υπό διαμόρφωσιν φυσικές επιστήμες του αρχαίου κόσμου, όσο και για τη σχέση του με τη διδασκαλία των ηρώων.

Υβριδική μορφή, όπως όλοι οι κένταυροι και τα άλλα χιμαιρικά πλάσματα του μυθικού κόσμου, διακρίνεται από τους υπόλοιπους του είδους του για την προαιώνια σοφία που κατέχει.

Το "Εγχειρημα Χείρωνας" ως σύγχρονος εκφραστής των φυσικών και υλιστικών επιστημών ενσωματώνει τις αξίες της καινοτομίας της επιχειρηματικότητας και τις αειφορίας.
Προσεγγίζοντας ολιστικά ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και εκδηλώσεων σχετικών με το ευ ζην, δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών που συμβάλλουν στην αυτοβελτίωση σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, όπου στο χώρο του, 700τ.μ στην Παιανία, ουσιαστικά φιλοξενεί ένδον όλες τις δράσεις. Από σεμινάρια και ομιλίες, εκθέσεις και συμπόσια, εργαστήρια θεραπευτικών ερευνών μέχρι και φιλοξενία στους χώρους "ξένων" εκδηλώσεων.

Το βιβλίο "Die Odysee im Tierkreis" του Johann Wolfgang Denzinger στην ελληνική γλώσσα, αποτελεί την παρθενική έκδοση και το νέο βήμα της ομάδας.

Τα "Ταξίδια Χείρονας", εξειδικευμένα πνευματικών αναζητήσεων, αποτελούν μία ακόμα δράση ενδιαφέροντος. Όλες οι δράσεις έχουν στόχο-σκοπό την αυτοθεραπεία, την αυτογνωσία, την αυτενέργεια, την εναρμόνιση, την τέχνη ως θεραπεία και την θεραπεία ως τέχνη-φιλοσοφία και τις υπογράφουν με ιδιαίτερη επιτυχία η ομάδα του "Εγχειρημα Χείρωνας".
"Εγχειρημα Χείρωνας"
19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου, Παιανία – Τ.Κ. 190 02e-mail: info@chironas.gr Τηλ.: 210 6657084