Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Επανεκκίνηση..!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Ένας κύκλος 12 ετών, κλείνει για το Μαρούσι. Είναι γεγονός ότι η πόλη, παρ' ότι φιλοξενεί τα μεγαλύτερα brand επιχειρήσεων, δεν έχει την αντίστοιχη χάρη. Η αγορά του, τα τελευταία 10 χρόνια, έχει υποβαθμιστεί, έχει αφεθεί, κυρίως λόγω των συνεχόμενων αλλαγών.

Στην αρχή ήταν η βιοκλιματική ανάπλαση της Αγίας Λαύρας, τώρα είναι το πάρκινγκ, πιο πριν ήτανε το ξήλωμα και η τοποθέτηση των κυβόλιθων «...Θα αφήσουμε το κέντρο ήσυχο...», προσυπογράφει ο Γιώργος Καραμέρος«...Δεν μου αρέσει η πόλη που ζω και αντικρύζω...», λέει. «...Είμαι άνθρωπος που παρατηρεί τη λεπτομέρεια. Το οπτικό μου νεύρο δεν συμβιβάζεται με την κακή αισθητική. Θέλω να αλλάξει η εικόνα με τα σπασμένα παγκάκια, τα κατεστραμμένα φώτα, τα ξεραμένα πάρκα και τα χαλασμένα γήπεδα και πραγματικά συνιστώ σε όλους τους συμπολίτες μας, να μην συμβιβάζονται με την υποβάθμιση και την κακή αισθητική...».

Προτάσσοντας λοιπόν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Μαρουσιωτών, ο Γιώργος, ως ένας καλός και αξιόπιστος συνάδελφος, θα κάνει επανεκκίνηση σε όλους αυτούς τους τομείς που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας και διαβεβαιώνει στο https://northpages.blogspot.com/, πως ότι υποστηρίζει, θα το κάνει πράξη με το «Ενωμένο Μαρούσι», καθώς η συνέπεια, όπως τονίζει, πρέπει να ακολουθεί τα δημόσια πρόσωπα. Με μια σειρά λοιπόν από εκσυγχρονισμένες ιδέες, όπως τη διαχείριση των σκουπιδιών και των αποβλήτων και τη σχεδίαση για τη δημιουργία μιας "ψηφιακής πόλης", στην καρδιά της τεχνολογίας, φιλοδοξεί να γίνει το Μαρούσι, μια πόλη αναφοράς, μια πόλη πρότυπο.