Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η ελληνική αγορά ακινήτων!


Στην Athens Real Estate Expo 2019, χτυπά ο παλμός της αγοράς των ακινήτων, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως την Κυριακή 8. 

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών, σας περιμένουν στην πρώτη μεγάλη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα!

H Athens Real Estate Expo 2019 σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενημέρωσης για τα σημαντικότερα ζητήματα του Real Estate στη χώρα μας.

Πρόκειται για μία σπάνια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με μεσίτες που θα σας συμβουλέψουν για το ακίνητό σας, εκπροσώπους του τραπεζικού κλάδου που θα σας ενημερώσουν για τους τρέχοντες όρους των στεγαστικών ή επαγγελματικών δανείων, για νέα επενδυτικά προγράμματα και δυνατότητες αποπληρωμής.

Ακόμα προσφέρεται η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με αρχιτεκτονικά γραφεία, κατασκευαστές επίπλων και εταιρείες λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που θα παρουσιάσουν έξυπνες λύσεις για κάθε ανάγκη του χώρου σας!

Το Helexpo Maroussi βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας 39, στο Μαρούσι και θεωρείται εύκολα προσβάσιμο καθώς συνδέεται με όλα τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.