Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Το κουδούνι χτύπησε...!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα.

Ο πιο συγκλονιστικός ήχος της ζωής μας, θα ηχήσει και πάλι, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, για να σημάνει για ακόμη μία φορά, την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, της νέας αρχής, για τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, του συνόλου της κοινωνίας. Πόσο μας έλειψε!

Το αποχωριζόμαστε με μια ανακούφιση και λαχτάρα για ξεκούραση και το προσμένουμε με ανυπομονησία το Σεπτέμβριο, να ξανασμίξουμε με τους φίλους και τις παρέες μας, να δώσουμε το Φθινοπωρινό μας ραντεβού, στα γνώριμα λημέρια της μάθησης, στα καθιερωμένα μονοπάτια της προόδου και της γνώσης.
                                                      
 
Τρέξατε να προμηθευτείτε, τις σχολικές σας τσάντες, όλη τη λίστα της γραφικής ύλης. Το σύνολο των Ελληνικών οικογενειών κινούνται σε ρυθμούς αγορών. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αγορών. Μολύβια, τετράδια, βιβλία, ξύστρες, σβήστρες, χάρακες, μοιρογνωμόνια και όπως κάθε νέα αρχή ξεκινά με τις καλύτερες των προθέσεων, προετοιμασμένοι κατάλληλα για τις προκλήσεις των βαθμίδων και των απαιτήσεων της κάθε κλίμακας, του επόμενου επιπέδου εκπαίδευσης.
                     

Το "Γραπτό", στο Ν. Ψυχικό, μας παραχώρησε για τις ανάγκες της φωτογράφησης, 4 απίθανες σχολικές τσάντες. 20 και πλέον χρόνια στο χώρο, η κ. Έφη Περράκη, διατηρεί το εν λόγω κατάστημα, με μοναδικά είδη δώρων και σχολικά είδη, φροντίζοντας και εξυπηρετώντας για τις ανάγκες σχολείων και μαθητών. Την ευχαριστούμε!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους και πολλές επιτυχίες!

North Portfolio: Το πρώτο κουδούνι...!  (Περισσότερες φωτογραφίες):
https://www.facebook.com/Northpages/?modal=admin_todo_tour