Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Άρωμα καφέ!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Για κάποιους ο καφές αποτελεί μια καθημερινή επαναλαμβανόμενη συνήθεια. Για κάποιους άλλους τέχνη και τεχνική, για άλλους απόλαυση και γεύση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν το ξύπνημα της σκέψης, τη διέγερση και τη σπίθα που ζωντανεύει το σώμα με την πρώτη γουλιά. Όπως και να 'χει, ένα καλό χαρμάνι, στα προσφέρει όλα, με το σωστό τρόπο.

Το Golden Cup, στο Ν.Ψυχικό, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, συνδυάζει την ποιότητα στον καφέ του, με τη γνώση παρασκευής του και της αξιόλογες υπηρεσίες του.


Μεγάλη μερίδα ανθρώπων επιλέγουν τον καφέ που θα πάρουν, έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις και αναμφισβήτητα δεν πιστεύουν σε καμία περίπτωση στον ισοσκελισμό της ποιότητας. Όχι, δεν είναι όλοι οι καφέδες ίδιοι. Διαφέρουν και οι λάτρεις του ροφήματος, δείχνουν τις προτιμήσεις τους και αντιλαμβάνονται τις διαφορές. 
                                                                                 

Η ανακαίνιση του Καλοκαιριού, ομόρφυνε το χώρο, ανέδειξε στοιχεία bistro, πρόσθεσε εκλεπτυσμένα πιάτα αλλαντικών που συνοδεύουν τις διευρυμένες ετικέτες κρασιών, προστέθηκε χειροποίητη πίτσα, μεγάλωσε η ποικιλία των κρύων πιάτων, με σαλάτες και γκουρμέ σάντουιτς, μεταμορφώθηκε σε  κάτι ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία.
                                                                                 

Φυσικά δεν λείπουν τα χειροποίητα γλυκά, τα λαχταριστά κέικ και οι φυσικοί χυμοί, που αποτελούσαν εξαρχής την αρχική ιδέα της Άννας Σιμαντήρη, ιδιοκτήτριας και εμπνεύστριας του χώρου που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ν. Ψυχικού.     
                                                                                

Το Golden Cup κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και θα διοργανώσει σε λίγες ημέρες, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, ένα γιορτινό πάρτυ, για να διασκεδάσει τους καλεσμένους και τους φίλους του.

Θα είμαστε όλοι εκεί!