Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Η υπόσχεση του "πάντα"!


Ο ποιητής των παραμυθιών Ευγένιος Τριβιζάς βάζει το κείμενο. 
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος συνθέτει τη μουσική και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Στη μουσικοθεατρική παράσταση των Αρσακείων στο Ηρώδειο, «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα «πάντα»;», την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9.00 μ.μ. στο Ηρώδειο για μία μόνο παράσταση, θα ανακαλύψουμε αν υπάρχει ελπίδα για πάντα. 

Η ιστορία ενός κοριτσιού που φτιάχνει ένα χιονάνθρωπο και του ζητά να μείνει μαζί της για πάντα και αυτός, κάνει τα πάντα για να το καταφέρει…μας μεταφέρει στον κόσμο των μακρινών ταξιδιών και μας παρουσιάζει με ευστοχία, το πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε, προκειμένου να εκπληρώσουμε μια πολυπόθητη υπόσχεση. Ο χιονάνθρωπος, ξεκινά ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο αψηφώντας τον Χρυσό́ Εχθρό́ που τον πυρπολεί́ με φλογισμένα βέλη, τους Λασπανθρώπους που τον καταδιώκουν για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, ενσαρκώνοντας τη δύναμη της αποφασιστικότητας.

Υπάρχει όμως ελπίδα για πάντα; Την απάντηση θα δώσουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θανάσης Αλευράς, Χάρης Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τώνια Σωτηροπούλου.

Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων σε μουσική διδασκαλία της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου και ο σχεδιασμός των φωτισμών του Γιώργου Τέλλος και τέλος πίσω από τις βίντεο-προβολές θα βρίσκεται ο Χρήστος Μαγκανάς.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Εισιτήρια:
https://tickets.public.gr/event/o-xionanthropos-kai-to-koritsi-herodeion/?lang=el
https://www.ticketservices.gr/event/o-xionanthropos-kai-to-koritsi-herodeion/?lang=el