Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ημέρα θετικής ενέργειας..;


Δεν είναι λίγοι αυτοί που ξυπνούν το πρωί νιώθοντας θλίψη ή μια γενικότερη απαισιοδοξία. Όταν αυτό το συναίσθημα παρατηρηθεί για μέρες, αναρωτιέται κανείς μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Μερικές από τις πιθανές αιτίες αυτής της πρωινής θλίψης θα μπορούσαν συνοπτικά να είναι οι εξής: Η απώλεια αγαπημένου προσώπου, η ανεργία ή η ανασφάλεια σχετικά με την εργασία, η κακή ποιότητα ύπνου, ο λίγος ύπνος, οι μη σταθερές ώρες ύπνου, η εποχική κατάθλιψη, η κατάθλιψη γενικώς! Πέρα από αυτή την επιστημονική προσέγγιση ανακαλύψαμε έναν ακόμα λόγο να αισθάνεσαι και να το δείχνεις κακή διάθεση! Να εργάζεσαι στην εκδήλωση ''Ημέρα Θετικής Ενέργειας''... και να έρχονται δημοσιογράφοι να καλύψουν την εκδήλωση κι εσύ να μην διαθέτεις τίποτα προκειμένου να διευκολύνεις το έργο τους! Παράλληλα να εκδηλώνεις χαρακτήρα που ειλικρινά ευχόμαστε να είναι ιάσιμος... Γιατί είναι κρίμα να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με τόσο αρνητική ενέργεια!

Δυστυχώς στάθηκε αδύνατο να καλύψουμε την ''Ημέρα Θετικής Ενέργειας'' που διοργάνωσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για 14η χρονιά το Playmotion και η Αmita Motion γιατί η συμπεριφορά των διοργανωτών προς τους συνεργάτες μας ήταν αρνητική. Η λύση ήταν απλή, λίγα μέτρα μας χώριζαν από τον χώρο των προσκεκλημένων που στην κυριολεξία ήταν ο κατάλληλος για να καλύψουμε φωτογραφικά την εκδήλωση. Δυστυχώς δεν μας επέτρεψαν...    Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας και από τους συμμετέχοντες...!

Πέτρος Καστορίνης / North Pages