Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Με τη φανέλα της Εθνικής!


Κάθε βήμα στη ζωή σου, κάθε στιγμή δημιουργεί εμπειρίες και γνώση. Σου προσφέρει έντονα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, πιο δυνατό από το να τα νιώθεις και να τα ζεις στο μεγάλο, στο μέγιστο..! 

Ένας μεγάλος αθλητής χαρίζει μεγάλες στιγμές, εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει μεγάλα φρονήματα και λίγες ώρες μαζί του, αρκούν για προσυπογράψουμε έναν απ' τους  κανόνες που λέει ότι "ζούμε για να δίνουμε το παράδειγμα".       


Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά που βρίσκεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τένις Ανδρών που αρχίζει σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Τατόι Club, ανεβάζει το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας και συγκεντρώνει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας και του τύπου.



Ο Έλληνας Παγκόσμιος αστέρας του Τένις, φορά το εθνόσημο και για πρώτη φορά μετά από την τεράστια διεθνή του πορεία, θα βρεθεί ενωπίω του Αθηναϊκού κοινού, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Εκτός του 21χρονου Στέφανου Τσιτσιπά (No 7 στην παγκόσμια κατάταξη), στη διάθεσή του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται επίσης ο Μιχάλης Περβολαράκης (Νο 461, γεν. το 1996), ο Μάρκος Καλοβελώνης (Νο 713, γεν. το 1994) και ο Πέτρος Τσιτσιπάς (Νο 1598, γεν. το 2000).
                                      
      
Στο Davis Cup θα αγωνιστούν συνολικά οκτώ ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που προηγείται των αγώνων οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης έδωσαν πολυπρόσωπο παρόν πολιορκώντας τον Στέφανο για τις σχετικές δηλώσεις!
Η Cosmote TV, θα μεταδίδει ζωντανά όλους τους αγώνες, όπου το Σάββατο θα αγωνιστούν οι νικητές από τα ζευγάρια των αναμετρήσεων των προηγούμενων ημερών. Οι παίκτες της Εθνικής προπονούνται καθημερινά από τα τέλη Αυγούστου, σε πραγματικές συνθήκες και όλα είναι πανέτοιμα, για ένα συναρπαστικό θέαμα, στις ξεχωριστές αθλητικές εγκαταστάσεις του Τατόι Club.

North Portfolio: Με τη φανέλα της Εθνικής!
https://www.facebook.com/pg/Northpages/photos/?tab=album&album_id=651662611908733